WhyNotWin11 de kullanabilirsiniz, indirme linkini bulursam atacağım.
WhyNotWin11
Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızın Windows 11 ile uyumlu parçalara sahip olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Minimum Gereksinimler Tavsiye edilen gereksinimler İşletim Sistemi Windows 8.1 En güncel Windows 10 yapısı CPU (İşlemci) 32-bit...www.technopat.net
WhyNotWin11 buyurun hocam.
WhyNotWin11, Windows 11 Uyumluluğu Konusunda Daha Fazla Detay Veriyor sayfanın aşağılarına inerseniz GitHub linki var. İndirebilirsiniz.
Bu uygulama 8. nesilden eski işlemcilerde çalışamaz diyor. Hatalı yani. Gayet rahat çalışıyor.Bu değil mi Microsoft uygulaması?Windows 11 Uyumluluk Denetleyicisi
Bu araçla birlikte bilgisayarınızın Windows 11’e uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Yazılımı indirdikten sonra kurup çalıştırmanız gerekiyor. Bunun ardından “Şimdi denetle” butonuna basarak bilgisayarınızın Windows 11 için hazır olup...www.technopat.net
Hangileri kırmızı peki? Bazıları yazılım ile halledilebiliyor ama bazıları için donanım değiştirmek gerekiyor. Fotoğrafını atarsanız iyi olur.Şimdi kırmızıları halletsem geçersem sıkıntı yaşar mıyım?
Hangileri kırmızı peki? Bazıları yazılım ile halledilebiliyor ama bazıları için donanım değiştirmek gerekiyor. Fotoğrafını atarsanız iyi olur.
Kusura bakma, biraz geciktim. Çoğu yazılımsal gibi duruyor ama benim de bu konuda çok bilgim yok. İsterseniz gereksinimi olmayan ama daha eski sürümde olan ISO'ları kullanabilirsiniz. Tavsiyem Windows 11'i kullanmak için değil, denemek için indirmeniz.@picl raknhocam reis yazmayı mı unuttun seni bekliyorum da.
Kusura bakma, biraz geciktim. Çoğu yazılımsal gibi duruyor ama benim de bu konuda çok bilgim yok. İsterseniz gereksinimi olmayan ama daha eski sürümde olan ISO'ları kullanabilirsiniz. Tavsiyem Windows 11'i kullanmak için değil, denemek için indirmeniz.
Kullanmak için çok erken. Ben şu an deniyorum, mavi ekran seviyesinde hatalar almadım ama ufak tefek sıkıntılar var. Siz daha önemli hatalar da yaşayabilirsiniz.Reis diyelim ki her şeyi hallettim sence erken mi Windows 11 için?
Eyvallah reis adamsın çok yararın dokunda birde diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin cansınız <3Kullanmak için çok erken. Ben şu an deniyorum, mavi ekran seviyesinde hatalar almadım ama ufak tefek sıkıntılar var. Siz daha önemli hatalar da yaşayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.