Çözüldü Windows 11 desteğini söyleyen uygulama nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sefa2121

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
YouTube'da gördüm, bir program ile bakılıyormuş, Microsoft'un yaptığı bir uygulama. Onu nerede bulabilirim? Teşekkürler.

Çözüm
Whynotwin11 de kullanabilirsiniz, indirme linkini bulursam atacağım.
Benim PC hepsi yeşil
Ekran Görüntüsü (3).png

Eski pc'ye hiç bakmadım ona'da Windows 11 kurdum fan sesinden dolayı hurdalığa attım
İşlemcinin Fanını temizlemem lazım ses ordan geliyordu 2,5 yıldır hiç çalıştırmadım temizleyene kadar benimki bana yetti işlemcinin fanını sökecektim üşendim.
Eski pc taktım sesi düzelmiş,Windows 11 neden çalışıyor sistemimde bir sürü hata var

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    503,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Eski pc'ye hiç bakmadım ona'da Windows 11 kurdum fan sesinden dolayı hurdalığa attım
İşlemcinin Fanını temizlemem lazım ses ordan geliyordu 2,5 yıldır hiç çalıştırmadım temizleyene kadar benimki bana yetti işlemcinin fanını sökecektim üşendim.
Eski pc taktım sesi düzelmiş,Windows 11 neden çalışıyor sistemimde bir sürü hata var
Düzenlenmiş ISO ile format atar gibi kurduysanız (ki taskbardan belli oluyor öyle yapmışsınız) gereksinimler olmuyor.

iki pc'ye bütün güncellemeler geliyor,hepsisini tercih ediyorum ve yükleniyor.

Not : verilen Orjinal CD sinden yükledim Format atarken Harddisk ikiye bölüp biçimlendirmeme rağmen C:\ sürücüsünü görüyor D:\ sürücüsünü görmüyor. Bu sefer Disk Yönetimine geliyorum 2'ye bölünmüş olarak görüyorum tekrardan silip biçimlendirme yapıyorum bu sefer E:\ sürücücü oluyor bundan'da anlaşılıyorki Windows 11 dandik bir program.Kullanmadığım diğer PC bunun tam tersi.
Ekran Görüntüsü (1).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    135,8 KB · Görüntüleme: 45
Hocam elinizdeki anakart UEFİ boot ve secure boot desteklemiyor. Tpm hallediliyor ama ilk söylediklerim gerekli. Bir de işlemcinizin tam modeli nedir? 8. nesilden eski bir işlemci olduğunu söylüyor uygulama.

Windows 11'in sızdırılmış sürümünü kullandığım zaman herşey doğru C:\ ve D:\ sürücülerini görüyor.
Hocam elinizdeki anakart UEFİ boot ve secure boot desteklemiyor. Tpm hallediliyor ama ilk söylediklerim gerekli. Bir de işlemcinizin tam modeli nedir? 8. nesilden eski bir işlemci olduğunu söylüyor uygulama.
Bios tekrar sıfırladım sonunda hallettim

C:\ ve D:\ Disk sürücüleri tamam

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı