Ne güzel, tam olarak destekliyor demek.Benim PC hepsi yeşilEki Görüntüle 1094268
Düzenlenmiş ISO ile format atar gibi kurduysanız (ki taskbardan belli oluyor öyle yapmışsınız) gereksinimler olmuyor.Eski pc'ye hiç bakmadım ona'da Windows 11 kurdum fan sesinden dolayı hurdalığa attım
İşlemcinin Fanını temizlemem lazım ses ordan geliyordu 2,5 yıldır hiç çalıştırmadım temizleyene kadar benimki bana yetti işlemcinin fanını sökecektim üşendim.
Eski pc taktım sesi düzelmiş,Windows 11 neden çalışıyor sistemimde bir sürü hata var
Windows 11 sık sık güncellemeler geliyor mu? Şuan için tercih ediyor musun?Benim PC hepsi yeşilEki Görüntüle 1094268
Bios tekrar sıfırladım sonunda hallettimHocam elinizdeki anakart UEFİ boot ve secure boot desteklemiyor. Tpm hallediliyor ama ilk söylediklerim gerekli. Bir de işlemcinizin tam modeli nedir? 8. nesilden eski bir işlemci olduğunu söylüyor uygulama.
O zaman kartınız destekliyor fakat siz bios'tan kapatmışsınız. İyi ki gidip yeni kart almamışsınız : DBios tekrar sıfırladım sonunda hallettim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.