Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızın Windows 11 ile uyumlu parçalara sahip olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Minimum Gereksinimler Tavsiye edilen gereksinimler İşletim Sistemi Windows 8.1 En güncel Windows 10 yapısı CPU (İşlemci) 32-bit...
Eski pc'ye hiç bakmadım ona'da Windows 11 kurdum fan sesinden dolayı hurdalığa attım
İşlemcinin Fanını temizlemem lazım ses ordan geliyordu 2,5 yıldır hiç çalıştırmadım temizleyene kadar benimki bana yetti işlemcinin fanını sökecektim üşendim.
Eski pc taktım sesi düzelmiş,Windows 11 neden çalışıyor sistemimde bir sürü hata var
Eski pc'ye hiç bakmadım ona'da Windows 11 kurdum fan sesinden dolayı hurdalığa attım
İşlemcinin Fanını temizlemem lazım ses ordan geliyordu 2,5 yıldır hiç çalıştırmadım temizleyene kadar benimki bana yetti işlemcinin fanını sökecektim üşendim.
Eski pc taktım sesi düzelmiş,Windows 11 neden çalışıyor sistemimde bir sürü hata var
iki pc'ye bütün güncellemeler geliyor,hepsisini tercih ediyorum ve yükleniyor.
Not : verilen Orjinal CD sinden yükledim Format atarken Harddisk ikiye bölüp biçimlendirmeme rağmen C:\ sürücüsünü görüyor D:\ sürücüsünü görmüyor. Bu sefer Disk Yönetimine geliyorum 2'ye bölünmüş olarak görüyorum tekrardan silip biçimlendirme yapıyorum bu sefer E:\ sürücücü oluyor bundan'da anlaşılıyorki Windows 11 dandik bir program.Kullanmadığım diğer PC bunun tam tersi.
Hocam elinizdeki anakart UEFİ boot ve secure boot desteklemiyor. Tpm hallediliyor ama ilk söylediklerim gerekli. Bir de işlemcinizin tam modeli nedir? 8. nesilden eski bir işlemci olduğunu söylüyor uygulama.
Hocam elinizdeki anakart UEFİ boot ve secure boot desteklemiyor. Tpm hallediliyor ama ilk söylediklerim gerekli. Bir de işlemcinizin tam modeli nedir? 8. nesilden eski bir işlemci olduğunu söylüyor uygulama.