sefa2121 Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 YouTube'da gördüm, bir program ile bakılıyormuş, Microsoft'un yaptığı bir uygulama. Onu nerede bulabilirim? Teşekkürler.
YouTube'da gördüm, bir program ile bakılıyormuş, Microsoft'un yaptığı bir uygulama. Onu nerede bulabilirim? Teşekkürler.
Çözüm picl raknhocam 2 Temmuz 2021 Whynotwin11 de kullanabilirsiniz, indirme linkini bulursam atacağım. WhyNotWin11 Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızın Windows 11 ile uyumlu parçalara sahip olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Minimum Gereksinimler Tavsiye edilen gereksinimler İşletim Sistemi Windows 8.1 En güncel Windows 10 yapısı CPU (İşlemci) 32-bit... www.technopat.net
Whynotwin11 de kullanabilirsiniz, indirme linkini bulursam atacağım. WhyNotWin11 Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızın Windows 11 ile uyumlu parçalara sahip olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Minimum Gereksinimler Tavsiye edilen gereksinimler İşletim Sistemi Windows 8.1 En güncel Windows 10 yapısı CPU (İşlemci) 32-bit... www.technopat.net
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #31 Cyqter34 dedi: Windows 11'in sızdırılmış sürümünü kullandığım zaman herşey doğru C:\ ve D:\ sürücülerini görüyor. Bios tekrar sıfırladım sonunda hallettim C:\ ve D:\ Disk sürücüleri tamam Eki Görüntüle 1095327 Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu tam okumadım ama resimdeki işletim sisteminin orijinal W11 olduğuna emin misiniz ? Artı 0 Eksi
Cyqter34 dedi: Windows 11'in sızdırılmış sürümünü kullandığım zaman herşey doğru C:\ ve D:\ sürücülerini görüyor. Bios tekrar sıfırladım sonunda hallettim C:\ ve D:\ Disk sürücüleri tamam Eki Görüntüle 1095327 Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu tam okumadım ama resimdeki işletim sisteminin orijinal W11 olduğuna emin misiniz ?
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2021 #32 Eren.exe dedi: Hocam konuyu tam okumadım ama resimdeki işletim sisteminin orijinal W11 olduğuna emin misiniz ? Genişletmek için tıkla... Başlat solda olduğu için diyorsanız o alınabiliyor. Orijinal duruyor resimde. Artı 0 Eksi
Eren.exe dedi: Hocam konuyu tam okumadım ama resimdeki işletim sisteminin orijinal W11 olduğuna emin misiniz ? Genişletmek için tıkla... Başlat solda olduğu için diyorsanız o alınabiliyor. Orijinal duruyor resimde.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #33 Emre SÜRER dedi: Başlat solda olduğu için diyorsanız o alınabiliyor. Orijinal duruyor resimde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum onu hocam ama Ağ simgesine baksanıza bir de orijinal W11 deki örneğin indirilenler klasöru vb.nin simgesi öyle mi? Artı 0 Eksi
Emre SÜRER dedi: Başlat solda olduğu için diyorsanız o alınabiliyor. Orijinal duruyor resimde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum onu hocam ama Ağ simgesine baksanıza bir de orijinal W11 deki örneğin indirilenler klasöru vb.nin simgesi öyle mi?