Windows 11 desteklemeyen bilgisayara Windows 11 kurmak (i3 6. nesil)

Benim işlemcim desteklemiyor ama diğer özellikleri destekliyor nasıl kura bilirim?Temiz kurulum nasıl yaptın?

Bu konuyu görünce aklıma Asus N61VG sisteme Windows 11 kurduğum aklıma geldi.

Ya bayağı Windows 10 kurar gibi USB'ye yazdırıp kuracaksın şimdi burada format atmayımı anlatayım? tek yapman gereken TPM bypass vs onları halletmen lazım.
Usb ye yazmayı biliyorum Bilgisayarım tpm 2.0 destekliyor bir tek işlemcim desteklemiyor

Desteklemiyor ama bir yolla o adımı geçiyorsunuz ama normalde kuramazsınız.
Valla hocam nasıl oldu bilmiyorum. Babama da dedim kurarken bir sorun çıkabilir haberin olsun diye. Bi' baktık kuruldu...

Desteklemiyor ama bir yolla o adımı geçiyorsunuz ama normalde kuramazsınız.
Tpm 2.0 desteklemiyorsa ne yapılması gerek bilmiyorum lakin işlemciniz listede yoksa ve onun dışındaki tüm özellikleriniz tutuyorsa normal bir şekilde ISO kurulum yapılabiliyor.
Ben Microsoft'un kendi sitesindeki araç ile ISO indirdim ve normal bir şekilde kurdum.
Tpm 2.0 desteklemediğinde ya da sistem gereksinimleri karşılanmadığında kurulum yapmak için farklı adımlar izleyen rehberler gördüm lakin beni ilgilendirmediği için açıp detaylıca incelemedim.

Veri kaybı olmadan ISO ile kurulum gerçekleştirebilir miyim? İşlemci dışında her şeyim uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…