Desteklemeyen sisteme Windows 11 kurmak

• Konuyu başlatan 561920
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.040
Neden gerek yok acaba!
Eğer işlemciniz falan da desteklemiyorsa baya sorun oluyor çünkü. Kasıyor bilgisyarda. Benim işlemcim desteklemiyordu ve ben kurmuştum. Boşta yüzde 30-40 işlemci kullanıyordu, ufak bir şey yapmaya çalıştığımda bile yüzde 100 oluyordu. İşlemci desteklemiyorsa yapmamanız daha iyi olacaktır ama TPM ise sadece sorun siz bilirsiniz.

Merhaba, cihazım Windows 11 desteklemiyor.

Cihazıma eğer Windows 11 kurarsam, ne gibi özelliklerden mahrum kalırım?
Benim bildiğim sadece Valorant'ta sıkıntı çıkıyor. O da yazılımsal olarak halledilebiliyor, lâkin bu yaptığımız işlemlerden sonra herhangi bir şekilde hesabımız banlanır mı? Diğer oyunlar için de aynı şekilde.
Başka nasıl sıkıntılar yaşarım?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 11'i desteklenmeyen sisteme kurulabilir. Rufus'la orada Windows 11 ISO dosyasınö yazdirarken en üsteki seçenek seçmenize fayda var örneğin 4 GB RAM, günvenli önyükleme(Secure Boot),TPM 2.0 özellikleri kaldırın özelliği tık edip yazdırın.

@392578 neden gülüyorsun? Windows 11 desteklenmeyen sistemlere kurulursa sorun çıkartır.

Doğru söylüyorsun.

Eğer işlemciniz falan da desteklemiyorsa bayağı sorun oluyor çünkü. Kasıyor bilgisyarda. Benim işlemcim desteklemiyordu ve ben kurmuştum. Boşta yüzde 30-40 işlemci kullanıyordu, ufak bir şey yapmaya çalıştığımda bile yüzde 100 oluyordu. İşlemci desteklemiyorsa yapmamanız daha iyi olacaktır ama TPM ise sadece sorun siz bilirsiniz.

Windows 11 21H2 iyi nedeni ise biraz CPU kullanımı var RAM kullanımı az kullanıyor. 23H2'yi kurulursa bilmiyorum nasıl? Ben kendim Windows 11 Pro 21H2 sürümü kullanıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı