Windows 11 desteklemeyen bilgisayara Windows 11 kurmak (i3 6. nesil)

Veri kaybı olmadan ISO ile kurulum gerçekleştirebilir miyim? İşlemci dışında her şeyim uygun.
ISO kurulum ile yükseltme yapamazsınız, temiz kurulum yapabilirsiniz yani verileriniz kaybolur.
Tpm ya da işlemci şartı olmadan yükseltme yapmak için bir rehber gözüme takılmıştı. Şimdi siz sorunca arama kısmına yazınca buldum.
Linki vereyim bir inceleyin.
Arkadaşlar son durumu da paylaşmak isterim. An itibari ile Rainbow Six Siege'yi kapattım ve Windows 10'a geri döndüm.
İşlemci kullanımındaki artıştan dolayı oyunlarda anlık fps dropları moral bozmaya başlamıştı.
Oyunlarda fps sorunlarına karşı şikayet hakkım olduğunu düşünmüyorum zira işlemcim desteklenmiyor zaten bu performans uyarılarını almıştım lakin masaüstünde sağ tık yaptığımda bile menünün geç açılması, Windows 11'in bazı yerlerde sinir bozucu şekilde birden Windows 10 hatlarına geri dönmesi Windows 10 üstüne yazılmış 3. parti bir tema yazılımı gibi hissettirmesi eksi noktalar.

Hoşuma giden nokta görev çubuğunun ortalanması, ayarların daha kolay hale gelmesi ve store kısmının çok güzel bir şekilde düzenlenmiş olmasıydı. Peki bunlar için diğer noktalar katlanılır mı? Benim için cevap hayır.
İşlemciniz desteklenmeyenler listesindeyse ve i5 6. nesil altındaysanız tavsiye etmiyorum. İ5 6. nesil altındaysanız ama sadece ofis işleri için kullanacaksanız o zaman i3 6. nesil altına tavsiye etmiyorum diyebilirim.
Yeni bir sistem toplamadığım sürece ya da Windows 11 aşırı derece toparlanmadığı sürece Windows 10'dan devam etmeye karar verdim.
Geçmeden önce kafasında soru işareti olan, sistemi bana yakın olan arkadaşlar bu deneyimlere göre karar verebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…