Desteklemiyor derken donanım mı yetersiz?PC'ye Windows 11 kuracağım ama PC desteklemiyor. Flash ile kursam bu gereksinimleri atalayabilir miyim ya da başka ne yapmam gerek?
Desteklemiyor derken donanım mı yetersiz?
TPM falan yoksa kurarsın ama valorant gibi windows 11'de TPM isteyen programları çalıştıramassın diye biliyorum.TPM 2.0 gibi özellikler yok.
TPM 2.0 ve Secure Boot gibi gereksinimler olmadan da Windows 11 kurulabiliyor. Rufus kullanarak Windows 11 ISO'sunu USB belleğe yazarken "TPM, Secure Boot ve RAM gereksinimlerini atla" seçeneklerini işaretlersen, bu engeller otomatik olarak kaldırılıyor. Kurulumda da herhangi bir sorun yaşamazsın, normal Windows 10 kurulumu gibi ilerliyor.
Ancak kurmanı önermem çünkü bazı anti-cheat sistemlerini kullanan uygulamalar TPM 2.0 ve Secure Boot aktif değilse çalışmaz.
Valorant dışı sorun yaşamadım spotify steam brave falan.Çok fazla TPM 2.0 isteyen uygulama falan var mı?
Valorant dışı sorun yaşamadım Spotify Steam Brave falan.
Çok fazla TPM 2.0 isteyen uygulama falan var mı?
- Çok fazla yok diye biliyorum ama yine de bir süre daha Windows 10 kullanmaya devam edebilirsin bence en azından Ekim'e kadar Microsoft'un desteği devam ediyor. Windows 11'de performans düşüşü yaşama ihtimalin de var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.