GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.084 Çözümler 5 27 Şubat 2022 #1 Merhaba, Windows 11'in yanında Linux vardı. D birimi silip C ile birleştirmek isteyince genişletme seçeneği gri kalıyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 404,6 KB · Görüntüleme: 89 Ekran Görüntüsü (3).png 376,2 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba, Windows 11'in yanında Linux vardı. D birimi silip C ile birleştirmek isteyince genişletme seçeneği gri kalıyor.
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 27 Şubat 2022 #2 Windows Disk Yönetimi bu işlemi halen yapamıyor. MiniTool Partition vb uygulamalar ile sorununuzu çözebilirsiniz. Çözüldü: Ayrılmamış Diskleri Birleştiremiyorum Windows'da bu iki siyah renkteki diski birleştirmek istiyorum ama boyut olarak maksimuma çıkamıyorum (ikisinin toplamı). Cevap yazan herkese teşekkürler. www.technopat.net Bu konuda çözüm mevcut. Artı 0 Eksi
Windows Disk Yönetimi bu işlemi halen yapamıyor. MiniTool Partition vb uygulamalar ile sorununuzu çözebilirsiniz. Çözüldü: Ayrılmamış Diskleri Birleştiremiyorum Windows'da bu iki siyah renkteki diski birleştirmek istiyorum ama boyut olarak maksimuma çıkamıyorum (ikisinin toplamı). Cevap yazan herkese teşekkürler. www.technopat.net Bu konuda çözüm mevcut.