Windows 11 DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

Sercan Çil

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2014
Mesajlar
685
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yaklaşık 4-5 ay önce Windows 11'e geçtim. Güncelleme yaptıkça en son bu ay bu mavi ekran hatasını almaya başladım. Bilgisayarı açtığımda hemen donuyor ve bu hatayı vererek kapanıyor. Temiz kurulum yaptım sorun çözülmedi. 14.01.24 değiştirme tarihli minidump dosyasında bu hata kaydım var. Diğerlerinde başka mavi ekranlardan dolayı hata olabilir. Analizcilerden yardımlarını bekliyorum.

Minidump klasörüm:
minidump.zip
 
Teknoloji işi şans işi ne yazık ki bende zamanında RAM'den çok çektim sırf kit RAM almadım diye çipler uyuşmazlık gösteriyordu bu yüzden mavi ekran alıyordum dediğiniz gibi umarım sokette bir problem yoktur olduğunu da zannetmiyorum sokette ufacık bir arıza olsa RAM'i bile görmezdi diye düşünüyorum.
Aynen öyle. İnternette 1 hata alan bazılarının RAM'inin bozuk olmadığı söyleniyor. Bende öyle bir ihtimal var mı yoksa kesin bozuk mudur?
 
Windows Bellek Tanımlama aracında herhangi bir hata olmadı. Mavi ekran hatası almaya devam ediyorum. Yine Watchdog ve detaylarda ntkrnlmp.exe var. Sorunumu çözebilecek başka birisi var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı