Sorun gidere tıkladığımda:
Bunu diyor. Bu cihazın donanımında yakın zaman değişiklik yaptım, dediğimde ise:
Bunu diyor.
Microsoft hesabıma bağlı olan tüm cihazları kaldırdım, yine de sorun çözülmedi.
Eki Görüntüle 2286120
Sorun gidere tıkladığımda:
Eki Görüntüle 2286121
Bunu diyor. Bu cihazın donanımında yakın zaman değişiklik yaptım, dediğimde ise:
Eki Görüntüle 2286123
Bunu diyor.
Microsoft hesabıma bağlı olan tüm cihazları kaldırdım, yine de sorun çözülmedi.
Zaten Microsoft hesabımda var ama bu hatayı veriyor.Ne yaptın ki etkinleştirilmiyor
Hocam şimdilik MAK key buldum. Patlayınca sizin yönetminizi denerim.yeni lisans girmeden önce eski girilmiş lisans kodlarını kayıt defterinden silmeniz gerekiyor. Ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor. Size tavsiyem kmsye bağlanan kodlar kullanmayın. Kayıt defterinden eski girilmiş lisans kodlarını kaldırmak için CMD yönetici olarak açıp şu kodları sırasıyla girin;
Windows 10 ürün anahtarı silme
– Arama kutucuğuna tıklayıp CMD yazın – Komut istemi uygulamasını yönetici olarak çalıştırın – Ekrana slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basın– Daha sonra slmgr /cpky yazıp Enter diyin– Kayıt defterindeki ürün anahtarı başarıyla silindi – Windows 10 lisansını kaldırdık
Yardımcı oluruzHocam şimdilik MAK key buldum. Patlayınca sizin yönetminizi denerim.
Hocam şimdilik MAK key buldum. Patlayınca sizin yönetminizi denerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.