Windows 11 etkinleştirme anahtarları güvenilir midir?

JoeyWoey

Megapat
Daha fazla  
RAM
16 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
Hyperx Fury 480GB
Ekran kartı
Asus Rog 1660ti
Anakart
b450
İşlemci
ryzen 5 5600
Selamlar arkadaşlar Windows 11 etkinleştirmeye düşünüyorum fakat key internet üzerinden OEM diye geçiyor galiba onlardan satın almayı düşünüyorum. Bu internet üzerinden satılan uygun keyler güvenilir midir? CMD üzerinden kaçak yollar ile aktif edilenlerle aynı mıdır? Veri çalınması veya farklı durumlar olabilir.

Selamlar arkadaşlar Windows 11 etkinleştirmeye düşünüyorum fakat key internet üzerinden OEM diye geçiyor galiba onlardan satın almayı düşünüyorum. Bu internet üzerinden satılan uygun keyler güvenilir midir? CMD üzerinden kaçak yollar ile aktif edilenlerle aynı mıdır? Veri çalınması veya farklı durumlar olabilir.

Hocam CMD'den 1000 bin kat iyidir hani CMD ile yapılan bahsettiğiniz aktifleştirme ile karşılaştırmayın bile. Alın geçin. Bekledikçe zamlanıyor. Geçen 10-20 TL ilen birden 100 200'lere fırladı keyler.

Artı -1 Eksi
Hocam CMD'den 1000 bin kat iyidir hani CMD ile yapılan bahsettiğiniz aktifleştirme ile karşılaştırmayın bile. Alın geçin. Bekledikçe zamlanıyor. Geçen 10-20 TL ilen birden 100 200'lere fırladı keyler.

İkisinin de tek yaptığı Windows'u etkinleştirmek iken nasıl 1000 kat iyi diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Önünüze biri keyle biri de attığım site ile etkinleştirilen 2 sistem koysam hangisinin hangisi olduğunu bilemezsiniz. Çünkü spoiler alert arada fark yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de tek yaptığı Windows'u etkinleştirmek iken nasıl 1000 kat iyi diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Önünüze biri keyle biri de attığım site ile etkinleştirilen 2 sistem koysam hangisinin hangisi olduğunu bilemezsiniz. Çünkü spoiler alert arada fark yok.

Birisi key ile OEM ile anakarta entegre oluyor, format bile atsanız direk aktifleşiyor. Rahat. Biri ise 19bin satır kod var. Açık kaynak diye her şeye güvenemezsin, fazla incelemeden söylüyorum bunları. Attığın şey büyük ihtimal bazı uyarıları falan Regedit'dir orasıdır burasıdır geçici olarak engellemeye falan çalışıyor.

Key satın alıp düzgünce aktifleştirmek ile program ile bypass etmek arasında çok fark var. Arkadaşın bahsettiği CMD kodları ise sizin verdiğiniz değildir bile. YouTube'da atılan videolardaki KMS adı altında verilen kodları diyor yüksek ihtimalle.

İkisi aynı değil yani biri kandırıyor, veya olan şeyi tekrara bindirip geçici çözümler üretiyor. Biri ise direk aktifleştiriyor, entegre oluyor.

Artı -1 Eksi
Birisi key ile OEM ile anakarta entegre oluyor, format bile atsanız direk aktifleşiyor. Rahat. Biri ise 19bin satır kod var. Açık kaynak diye her şeye güvenemezsin, fazla incelemeden söylüyorum bunları. Attığın şey büyük ihtimal bazı uyarıları falan Regedit'dir orasıdır burasıdır geçici olarak engellemeye falan çalışıyor.

Key satın alıp düzgünce aktifleştirmek ile program ile bypass etmek arasında çok fark var. Arkadaşın bahsettiği CMD kodları ise sizin verdiğiniz değildir bile. YouTube'da atılan videolardaki KMS adı altında verilen kodları diyor yüksek ihtimalle.

Attığım şey onlardan değil. Regedit'den bastırma yapıp bırakmıyor. Windows etkinleştirme sunucularındaki bir açığı kullanarak Microsoft üzerinden sanal bir Windows lisansı oluşturuyor. HWID Activation | MAS
Ve bu lisans OEM key gibi cihaza bağlı oluyor, formatta falan gitmiyor. Etkinleştirten sonra da uygulamayı tamamen silebiliyorsunuz, PC de sürekli açık da kalmıyor.

Attığım şey onlardan değil. Regedit'den bastırma yapıp bırakmıyor. Windows etkinleştirme sunucularındaki bir açığı kullanarak Microsoft üzerinden sanal bir Windows lisansı oluşturuyor. HWID Activation | MAS
Ve bu lisans OEM key gibi cihaza bağlı oluyor, formatta falan gitmiyor. Etkinleştirten sonra da uygulamayı tamamen silebiliyorsunuz, PC de sürekli açık da kalmıyor.

Kapıya gelip avon satmaya çalışan insanlar gibisin. Babanın malı gibi savunuyorsun😂 Programı incelemedim detaylı bir şey diyemem araştırmakla uğraşamam da. İşin sonucunda 3. parti bir uygulama dostum. Key ile karşılaştıramazsın bunu. Bundan bahsediyorum. Şahsen güvenmem böyle bir uygulamaya. Gider keyimi alır kafam rahat olur. Haliyle sözümün arkasındayım. 1000 kat iyidir.

Artı -1 Eksi
Kapıya gelip avon satmaya çalışan insanlar gibisin. Babanın malı gibi savunuyorsun😂 programı incelemedim detaylı bir şey diyemem araştırmakla uğraşamam da. İşin sonucunda 3. parti bir uygulama dostum. Key ile karşılaştıramazsın bunu. Bundan bahsediyorum. Şahsen güvenmem böyle bir uygulamaya. Gider keyimi alır kafam rahat olur. Haliyle sözümün arkasındayım. 1000 kat iyidir.

Forumda attığım uygulama ile key üretme rehberi var, key sitelerinin çoğu da öyle alıyor zaten keyleri. Biri sizin yerinize 3-4 dk lik işi yapsın diye bir ton para vermek istiyorsanız buyurun verin. Hatta üstüne 3-5 koyun direkt Microsoft Store'dan alın içiniz daha da rahat eder, 1000000 kat daha iyi olur hatta. Bilgisayarda kullandığınız her uygulama 3. parti uygulama zaten. Herhangi biri kötü amaçlı olabilir ama hiçbiri bu tarz popüler açık kaynak kodulu uygulamalar kadar incelenmiyor. Bilgisayarı bu kadar çekingen kullanmaya lüzüm yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı