Laptop ise marka modeli, değil ise anakart marka modeli nedir?Merhaba, format atıp Windows 11 kuracağım, fakat hazırladığım format flashı gözükmüyor. VMD'yi kapatacağım ama BIOS da VMD'yi bulamıyorum.
flash bellek hazırladım fakat boot menüsünde gözükmüyorLaptop ise marka modeli, değil ise anakart marka modeli nedir?
VMD ayarları bazı anakartlarda ve laptoplarda gizli.
Ayrıca VMD ayarını bulamıyor olsanız bile kurulum USB is ile boot etmeye bir engel olmamalı. VMD ayarı kurulum yapacağınız diski kurulum ekranında görebilmeyi ve seçebilmeyi etkiliyor USB ile kurulumu başlatmayı değil.
Yukarıda yazdıklarım kafanızı karıştırmış olabilir.
Özeti şu: VMD ayarını şimdilik boşverebilirsiniz.
İlk aşmanız gereken sorun düzgün hazırlanmış bir kurulum USB si ile PC nizi boot edebilmek.
Onu anladım ve yukarıda cevabını verdim.flash bellek hazırladım fakat boot menüsünde gözükmüyor
flash bellek hazırladım fakat boot menüsünde gözükmüyor
Laptop ise marka modeli, değil ise anakart marka modeli nedir?
Ayrıca VMD ayarını bulamıyor olsanız bile kurulum USB is ile boot etmeye bir engel olmamalı. VMD ayarı kurulum yapacağınız diski kurulum ekranında görebilmeyi ve seçebilmeyi etkiliyor USB ile kurulumu başlatmayı değil.
İlk aşmanız gereken sorun düzgün hazırlanmış bir kuru
Laptop değil anakartımOnu anladım ve yukarıda cevabını verdim.
Flash belleği görmemenizin nedeni VMD ayarı değil.
Ya hatalı USB hazırladınız veya başka bir ayar sorununuz var.
lum USB si ile PC nizi boot edebilmek
Laptop değil anakartım gigabyte A520M K v2 1.0 DDR4Onu anladım ve yukarıda cevabını verdim.
Flash belleği görmemenizin nedeni VMD ayarı değil.
Ya hatalı USB hazırladınız veya başka bir ayar sorununuz var.
Yardımcı olur musun sorunumu fotoğraf olarak paylaştımLaptop ise marka modeli, değil ise anakart marka modeli nedir?
İlk aşmanız gereken sorun düzgün hazırlanmış bir kurulum USB si ile PC nizi boot edebilmek.
Konu açarken her zaman anakartı, işlemciyi, laptop ise marka modelini ve işletim sisteminizi yazın ki bu kadar uzamasın ve cevaba ulaşabilesiniz.Laptop değil anakartım gigabyte A520M K v2 1.0 DDR4
Yanlış yazmışım ssd gözükmuyor direk fotoğraf atim
Yardımcı olur musun sorunumu fotoğraf olarak paylaştım
işlemcim Amd ryzen 5 5600 6 core processorKonu açarken her zaman anakartı, işlemciyi, laptop ise marka modelini ve işletim sisteminizi yazın ki bu kadar uzamasın ve cevaba ulaşabilesiniz.
İki seçeneğiniz var, ya BIOS tan VMD ayarını bulup kapatacaksınız veya IRST driverini yükleyeceksiniz. VMD ayarını bulamıyorsan doğru IRST driverini bulmak için işlemci modeli ile arama yapmalısın.
( XXX işlemci modeli için IRST driveri yazarak google arayıp bulabilirsiniz. ZIP formatıonda olması gerektiğini unutmayın. ZIP bulmak için extra çaba göstermeniz gerekir.) ZIP ten çıkartıp klasör ile belleğe atacaksınız ve eklemiş olduğunuz görüntüdeki ekranda o klasöre ulaşıp yükleyeceksiniz. Sonra disk görünür hale gelir ve kuruluma devam edebilirsiniz.
Örnek arama : İ5 11. Nesil IRST driver
Ben bulamadım da link atma şansınız var miKonu açarken her zaman anakartı, işlemciyi, laptop ise marka modelini ve işletim sisteminizi yazın ki bu kadar uzamasın ve cevaba ulaşabilesiniz.
İki seçeneğiniz var, ya BIOS tan VMD ayarını bulup kapatacaksınız veya IRST driverini yükleyeceksiniz. VMD ayarını bulamıyorsan doğru IRST driverini bulmak için işlemci modeli ile arama yapmalısın.
( XXX işlemci modeli için IRST driveri yazarak google arayıp bulabilirsiniz. ZIP formatıonda olması gerektiğini unutmayın. ZIP bulmak için extra çaba göstermeniz gerekir.) ZIP ten çıkartıp klasör ile belleğe atacaksınız ve eklemiş olduğunuz görüntüdeki ekranda o klasöre ulaşıp yükleyeceksiniz. Sonra disk görünür hale gelir ve kuruluma devam edebilirsiniz.
Örnek arama : İ5 11. Nesil IRST driver
offf, AMD iseişlemcim Amd ryzen 5 5600 6 core processor
Ben bulamadım da link atma şansınız var mi
Laptop değil anakartım Gigabyte A520M k V2 1.0 DDR4.
Yanlış yazmışım SSD gözükmuyor direk fotoğraf atim.
Yardımcı olur musun sorunumu fotoğraf olarak paylaştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.