Windows 11 geçilir mi?

11 ay sonra desteği kesilecek zaten, geçin bence.

2025'e girmeden geçmeni tavsiye ederim. Şu an çoğu sistemde stabil çalışıyor ve 2025 içinde Windows 10 desteği sona erecek. İnatçı şekilde Windows 10 da diretmenin şu an Win8.1 kullanmaya benzer olduğunu düşünüyorum. En fazla geri dönersin Windows 10'a. + Çok eski bir sistemin varsa geçme tabii. Ryzen 7000 ve RTX 3000 serilerinde hiç sorun yaratmaz bence.

2025'e girmeden geçmeni tavsiye ederim. Şu an çoğu sistemde stabil çalışıyor ve 2025 içinde Windows 10 desteği sona erecek. İnatçı şekilde Windows 10 da diretmenin şu an Win8.1 kullanmaya benzer olduğunu düşünüyorum. En fazla geri dönersin Windows 10'a. + Çok eski bir sistemin varsa geçme tabii. Ryzen 7000 ve RTX 3000 serilerinde hiç sorun yaratmaz bence.
R5 5600 ve GTX 1650 kullanıyorum

Eee sona erecek vah vah öldük bittik (!)
Windows 11 ile 10 un kernel sürümü bile aynı.
Ayrıca Windows 8.1 Directx 11, Windows 10 Directx 12 destekliyor.
Arada fark var.
Windows 11 in destek süresi dışında hiç bir artısı yok.
Windows 10 da görev yöneticisinde görebildiğim saatin dakikasını kaldırmış adamlar.
Yok artık yani.

Eee sona erecek vah vah öldük bittik.
Windows 11 ile 10'un kernel sürümü bile aynı.
Windows 11'in destek süresi dışunda hiçbir artısı yok.
Windows 10 da görev yöneticisinde görebildiğim saatin dakikasını kaldırmış adamlar.

Olsun sonuçta yeni güncellemeleri almak her türlü işine yarayabilir. Güncel bir sistemin varsa geç gitsin. Neden bu direniş anlamıyorum. Geçmek istemiyorsan neden soruyorsunki ben en iyi biçimde neden mantıklı olduğunu veya neden geçilmeyebileceğini yazmışım. Görev yöneticisinde de bir değişiklik fark etmedim saat mi varmış orada?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı