24h2 mi kurmalıyım11 ay sonra desteği kesilecek zaten, geçin bence.
Desteğin kesilmesi demek uygulamaları açmayacak demek değil.11 ay sonra desteği kesilecek zaten, geçin bence.
Akıclık,Windows 10'da sorun yaşamıyorsan geçmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben akıcıılık için 11'den 10'a geçtim.
R5 5600 ve GTX 1650 kullanıyorum2025'e girmeden geçmeni tavsiye ederim. Şu an çoğu sistemde stabil çalışıyor ve 2025 içinde Windows 10 desteği sona erecek. İnatçı şekilde Windows 10 da diretmenin şu an Win8.1 kullanmaya benzer olduğunu düşünüyorum. En fazla geri dönersin Windows 10'a. + Çok eski bir sistemin varsa geçme tabii. Ryzen 7000 ve RTX 3000 serilerinde hiç sorun yaratmaz bence.
R5 5600 ve GTX 1650 kullanıyorum
Eee sona erecek vah vah öldük bittik (!)2025'e girmeden geçmeni tavsiye ederim. Şu an çoğu sistemde stabil çalışıyor ve 2025 içinde Windows 10 desteği sona erecek. İnatçı şekilde Windows 10 da diretmenin şu an Win8.1 kullanmaya benzer olduğunu düşünüyorum. En fazla geri dönersin Windows 10'a. + Çok eski bir sistemin varsa geçme tabii. Ryzen 7000 ve RTX 3000 serilerinde hiç sorun yaratmaz bence.
Eee sona erecek vah vah öldük bittik.
Windows 11 ile 10'un kernel sürümü bile aynı.
Windows 11'in destek süresi dışunda hiçbir artısı yok.
Windows 10 da görev yöneticisinde görebildiğim saatin dakikasını kaldırmış adamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.