Windows 11 geçilir mi?

Olsun sonuçta yeni güncellemeleri almak her türlü işine yarayabilir. Güncel bir sistemin varsa geç gitsin. Neden bu direniş anlamıyorum. Geçmek istemiyorsan neden soruyorsunki ben en iyi biçimde neden mantıklı olduğunu veya neden geçilmeyebileceğini yazmışım.
Ben sormadım ki ?
Ayrıca da Windows 11 bu kadar berbat çalışmasaydı kimse Windows 10 da kalmazdı.
Sizin de dediğiniz gibi 11 ay kaldı desteğin bitmesine ve bu kadar insanın Windows 10 da kalması normal mi sizce ?
Windows 7 nin desteği kesildiği aylarda böyle bir kullanım yüzdesi yoktu bile. Yani Windows 10 sürümü Windows 7 den bile başarılı her konuda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olsun sonuçta yeni güncellemeleri almak her türlü işine yarayabilir. Güncel bir sistemin varsa geç gitsin. Neden bu direniş anlamıyorum. Geçmek istemiyorsan neden soruyorsunki ben en iyi biçimde neden mantıklı olduğunu veya neden geçilmeyebileceğini yazmışım. Görev yöneticisinde de bir değişiklik fark etmedim saat mi varmış orada?
sağ alt köşede saate tıkladığında saniyeyi göstermiyor sistem.

Son düzenleme:
Ben sormadım ki ?
Ayrıca da Windows 11 bu kadar berbat çalışmasaydı kimse Windows 10 da kalmazdı.
Sizin de dediğiniz gibi 11 ay kaldı desteğin bitmesine ve bu kadar insanın Windows 10 da kalması normal mi sizce ?
Windows 7 nin desteği kesildiği aylarda böyle bir kullanım yüzdesi yoktu bile. Yani Windows 10 sürümü Windows 7 den bile başarılı her konuda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows 11 çıkışta rezalet haldeydi kabul ediyorum ancak şu an yeni bir sistemle açıp kurdum ve çevremdeki çoğu kişi de geçiyor yavaş yavaş, sorun görmiyorum. Windows 7 den 8'e geçişte de benzer bir olay olmuştu sonra 8.1 çıktı sonra 10 çıktı. Win 10 a geçişin çok hızlı olmasının sebebi 8 in çok kötü olması bence. Sen sormamışsın evet şu anda fark ettim ancak arkadaşın bilgisayarı uygunsa geçip kafasını rahat tutabilir bence.

Windows 11 çıkışta rezalet haldeydi kabul ediyorum ancak şu an yeni bir sistemle açıp kurdum ve çevremdeki çoğu kişi de geçiyor yavaş yavaş, sorun görmiyorum. Windows 7 den 8'e geçişte de benzer bir olay olmuştu sonra 8.1 çıktı sonra 10 çıktı. Win 10 a geçişin çok hızlı olmasının sebebi 8 in çok kötü olması bence. Sen sormamışsın evet şu anda fark ettim ancak arkadaşın bilgisayarı uygunsa geçip kafasını rahat tutabilir bence.
Windows 8.1 de Windows 10 dan daha hızlı mesela bu böyle gidiyor.
Ama benim demek istediğim şu Windows 10 da 11 de aynı işletim sistemi aslında.
Yani Windowss 8.1 den 10 a geçmek gibi bir zorunluluğumuz aslında yok.
Windows 11, 8 den 10 a geçişteki gibi yeni bir teknoloji ile de gelmiyor.
Ayrıca Windows 11 24H2 de yaşadığım soruna bakın lütfen.
Explorer. exe çöküyor daha bir sürü sorun var.

Windows 8.1 de Windows 10 dan daha hızlı mesela bu böyle gidiyor.
Ama benim demek istediğim şu Windows 10 da 11 de aynı işletim sistemi aslında.
Windows 11 de yaşadığım soruna bakın lütfen.
Explorer. exe çöküyor daha bir sürü sorun var.
Hız farklarının sebebi teknolojik olarak ileri gitmemiz. Pentium işlemcilere işletim sistemi yapman mantıklı değil sonuçta artık. Soruna baktım evet büyük bir sorun gibi duruyor ilk güncellemelerde herkes şikayetçiydi zaten. Bu konuda hak veriyorum ama hız konusunun doğal olduğunu düşünüyorum.

Hız farklarının sebebi teknolojik olarak ileri gitmemiz. Pentium işlemcilere işletim sistemi yapman mantıklı değil sonuçta artık. Soruna baktım evet büyük bir sorun gibi duruyor ilk güncellemelerde herkes şikayetçiydi zaten. Bu konuda hak veriyorum ama hız konusunun doğal olduğunu düşünüyorum.
Hocam işlemcim R5 5500 😎😎😁😁
Bu sistem Windows 10 da daha hızlı işlemcim 11 için üretilmesine rağmen.
Bu nasıl olabilir?
What the F... Microsoft?
Ayrıca Windows 10 ile 11 aynı teknolojiye sahip. Windows 11 sadece 10'un tema giydirilmiş hali o kadar.
Keşke Windows 10 23H2 iptal edilmeseydi.
Windows 11'in simgeleri belki de Windows 11 de kullanmayı sevdiğim sekmeli dosya gezgini Windows 10'a gelecekti. 😒

Son düzenleme:
Bu sistem Windows 10'da daha hızlı.
Bu nasıl olabilir?
What the F... Microsoft?

Nasıl yani? R5000 serisi işlemciler 5. yaşına girecek. Eskiyorlar. Bir de bahsettiğim durum genel olarak görsel kaliteyi arttırmanın yanında daha fazla güç istiyor Windows 11 her Windows sürümü gibi. Microsoft'un kendi üşengeçliği de olabilir bunun içinde ama doğal olarak Windows 11 Windows 10'dan daha fazla güç istiyor.

Bu sistem Windows 10 da daha hızlı işlemcim 11 için üretilmesine rağmen.
Bu nasıl olabilir?
What the F... Microsoft?
Ayrıca Windows 10 ile 11 aynı teknolojiye sahip. Windows 11 sadece 10'un tema giydirilmiş hali o kadar.
Keşke Windows 10 23H2 iptal edilmeseydi.
Windows 11'in simgeleri belki de Windows 11 de kullanmayı sevdiğim sekmeli Dosya Gezgini Windows 10'a gelecekti. 😒

Tüm Windows sürümler için aynı giydirme geçerli zaten. Altyapısında büyük bir değişime gidilmese de farkları oluyor. İşlemcinin Windows 11 performansının daha düşük olması hala daha mantıklı. Eski Windows = daha düşük gereksinimler. İşlemci sadece Windows 11 için desteğe sahiptir. (Nasıl pazarlandığını bilmiyorum tam olarak.)

Nasıl yani? R5000 serisi işlemciler 5. yaşına girecek. Eskiyorlar. Bir de bahsettiğim durum genel olarak görsel kaliteyi arttırmanın yanında daha fazla güç istiyor Windows 11 her Windows sürümü gibi. Microsoft'un kendi üşengeçliği de olabilir bunun içinde ama doğal olarak Windows 11 Windows 10'dan daha fazla güç istiyor.

Tüm Windows sürümler için aynı giydirme geçerli zaten. Altyapısında büyük bir değişime gidilmese de farkları oluyor. İşlemcinin Windows 11 performansının daha düşük olması hala daha mantıklı. Eski Windows = daha düşük gereksinimler. İşlemci sadece Windows 11 için desteğe sahiptir. (Nasıl pazarlandığını bilmiyorum tam olarak.)
İşlemci 2022 çıkışlı siz iyi misiniz ?
Ryzen 5 5500 dedim Ryzen 5 1500 demedim. Ayrıca da o işlemcide bile windows 11 hızlı çalışmak zorunda.
Windows 11 ise 2021 yılında çıkış yaptı ve bu işlemci (Ryzen 5 5500) Windows 10 da daha iyi çalışıyor?🧐

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı