Windows 11 geçilir mi?

RAM'iniz kaç 16 GB RAM Windows 11 için yetersiz 4-5GB Windows kendisi yiyor oyunlarda yer sistemi darboğaz yapar RAM'den.

Hocam 16 GB RAM'le kullanılıyorum darbogaz yaşamadım zaten Windows kendi optimize ediyor RAM kullanımını 32 GB varsa örneğin ona göre kullanıyor

Hocam 16 GB RAM'le kullanılıyorum darbogaz yaşamadım zaten Windows kendi optimize ediyor RAM kullanımını 32 GB varsa örneğin ona göre kullanıyor.

Ben 16 GB RAM varken kurdum boşta 4-5GB kullanıyor ve oynadığım oyunlar genelde hikayeli kaliteli olduğu için RAM'den 8-9 yiyor 14 GB oyunla rahat gidiyor o yüzden Windows 10'a geçtim desteği bitene kadar geçmeyi düşünmüyorum.

Ben 16 GB RAM varken kurdum boşta 4-5GB kullanıyor ve oynadığım oyunlar genelde hikayeli kaliteli olduğu için RAM'den 8-9 yiyor 14 GB oyunla rahat gidiyor o yüzden Windows 10'a geçtim desteği bitene kadar geçmeyi düşünmüyorum.

Hocam sistemden sisteme değişiyor ben bayağı zorlu oyunlar oynuyorum sizin dediğiniz seviyelere hiç görmedi.

Evet ama 2025 için genel olarak 16 GB RAM yetersiz kalıyor.

Bilgisayarımda oyundayken kendini reseteleme tarzı bir sorun vardı bir bilgisayarcıyla görüştüm Windows'tan olabilir falan 11'e geç dedi 😁 bir işe yarar mı bilmiyorum ama deneyelim bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı