Çözüldü Windows 11 geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertinator

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600
RX 6750 XT
16 GB RAM
480 GB SSD
1TB HDD
RAM
Kingston Fury 2x8GB
SSD veya HDD modeli
ADATA 480GB SSD
Ekran kartı
RX6750 XT
Anakart
B-450MK
İşlemci
Ryzen 5 5600
1666710305696.png

Bunun bilgisayarıma format atmadan yapabileceğim bir metodu var mı?

Bende Hp servisleri de var o yüzden 7,5 GB ortalama, Bana RAM konusunda dokunan bir şey yok zaten ama 16 GB ram ile Win11' e geçip Strese girmektense, Win 10 da kalıp hem yazılım Stabilliği hemde Stressiz bilgisayar kullanımı daha iyi.
W7 en temizi lisans almayan USB driver enjekte etsin kursun.
O da baya eskidi bağzı uygulamalar destek vermiyor sorunlar çıkabiliyor. En kötü Win 8.1 kullanmak lazım onunda bir kaç ayı var. 1 sene daha iş görür sonrasının R.İ.P, Win7 yerine Linux geçmek çok daha mantıklı.
Tamam da Windows 10 da kaç tane yiyor?
Kardeşimde Win 10 Home var. Boşta ortalama 3,5 - 4 Gb arası oynuyor Lenova İdea Pad 520, 8+4 Gb toplam 12 Gb Ram var.

Bende Hp servisleri de var o yüzden 7,5 GB ortalama, Bana RAM konusunda dokunan bir şey yok zaten ama 16 GB ram ile Win11' e geçip Strese girmektense, Win 10 da kalıp hem yazılım Stabilliği hemde Stressiz bilgisayar kullanımı daha iyi.

O da baya eskidi bağzı uygulamalar destek vermiyor sorunlar çıkabiliyor. En kötü Win 8.1 kullanmak lazım onunda bir kaç ayı var. 1 sene daha iş görür sonrasının R.İ.P, Win7 yerine Linux geçmek çok daha mantıklı.

Kardeşimde Win 10 Home var. Boşta ortalama 3,5 - 4 Gb arası oynuyor Lenova İdea Pad 520, 8+4 Gb toplam 12 Gb Ram var.
Ben laptopta kullanıyorum harika her şey çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı