L0rrec
Hectopat
- Makaleler
- 11
NVIDIA sorunu tamamen düzeldi ve 22H2'de stabilite artışı da var genel olarak.
Sistem akıcılığı düzelmemiş daha az önce yine konu açılmış.
NVIDIA sorunu tamamen düzeldi ve 22H2'de stabilite artışı da var genel olarak.
Sistem akıcılığı düzelmemiş daha az önce yine konu açılmış.
Sizin gözünüzde sistem akıcılığı hiçbir zaman tam olarak düzelmeyecek.
Çünkü Windows 11'in animasyonları Windows 10'dan fazla olduğundan size akıcı değil gibi geliyor.
Animasyonlar dediğim şey 22H1 de düzgün çalışıyordu 22H2 de sorunlu. Açılış kapanış hızları tepkime yavaş. Gecikmeli hissediliyor. Temiz kurulum ve tüm sürücüler güncel halde. Sistem destekliyor.
Grafik sorunları da vardı onları NVIDIA halletmiş diye söyleniyor %0.1 FPS sorunluydu. Benim istediğim artık 11'in adam gibi net çalışması biz sistemin en basit öğesi olan animasyonlar menü açılışı pencere açılışı vs bunlardan bahsediyoruz hani sistemin daha derinlerindeki farklı veya halledilmesi zor şeylerden değil. Bu sürücü bu sorunları çözmemiş Microsoft'un çözmesi lazım.
22H1 diye bir sürüm yoktu. 21h2'den bahsediyorsanız söyleyeyim:
Windows 10'un ilk sürümü (1507) 1 GB RAM'le bile 32 Bit olarak akıcı çalışırken son sürümde (Windows 10 21h2) minimum 4 GB RAM ile akıcı çalışıyor.
Tabii ki Windows 11'in de aynı Windows 10'da olduğu gibi yavaş yavaş gereksinimleri artacak. Kısacası bu daha başlangıç.
Sürüm yanlış yazmış olabilriim. Demek istediğim ortada zaten,
Ayrıca başlangıç evet zaten kabul ediyoruz ama artık en basit kısımı da çözmesini istiyor insanlar ben 10'u en başından beri kullandım çok sorunlar vardı. Düzeldi ok. Ama 11 öyle büyük bir gazla geldi ki üstelik piyasada ki işlemcilerin yarısına destek vermiyorum falan dedi. İş yükünü azalttı güncel PC alın dedi SSD şart noktasına getirtti. İlk büyük güncellemeyi de aldı artık bir zahmet menü açılış hızları tepkimesini düzeltemiyorsa bir zahmet rahat rahat sövelim.
SSD daha şart değil bu arada.
Daha yeni HDD'li herhangi bypass olmadan sistemime format attım. (bu sisteme)
Diğer kısımlarda size katılıyorum ama ben şahsen bu sürümden memnun kaldım.![]()
Şart değil biliyorum ama şart gibi çünkü HDD ile sistem sıkıntılı çalışıyor. Özellikle yavaş olanlar ile. %100 çalışmalar takılmalar vs.
Evet sürümde sorun yaşamayanlar da var ancak burada bunun neden olduğunu bilemiyoruz donanıma göre mi marka modele göre mi belli değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.