Windows 11 görev çubuğu çalışmıyor

m3c

Hectopat
Merhaba, nedense bilgisayara Windows 11 prewiev sürümünü kurdum. Ve kurduğum andan sorunlar başladı. Görev çubuğunda hiçbir şey yok, ve Windows 11'i kurmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum, ama ayarlar uygulamasıda açılmadığı için nasıl geri döneceğimi bilmiyorum. Kısayol ile de açılmıyor ayrıca görev yöneticisini kısayol ile açabildim, dosya gezginini yeniden başlatınca hiçbir şey değişmiyor. Windows 10'a nasıl geri dönebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Adım 1: CTRL-ALT-DEL'i kullanın ve Görev Yöneticisini açmayı seçin.
  • Adım 2 : Görev Yöneticisi'ni genişletmek için Görev Yöneticisi'nin altındaki "Daha fazla ayrıntı"yı seçin.
  • Adım 3 : “Dosya”ya gidin ve “Yeni görevi çalıştır”ı seçin.
  • Adım 4: “Aç” alanına “cmd” yazın.
  • Adım 5: Aşağıdakini yapıştırın (her şey kalın harflerle yazılmıştır):
    reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f && shutdown -r -t 0
  • Adım 6 : Enter tuşuna basın, ardından PC'niz yeniden başlatılmalıdır. Yeniden başlattıktan sonra her şey normale dönmelidir.
Teşekkür ederim ancak delirip bir şekilde windows 10 geri yükledim.

• Adım 1: CTRL-ALT-DEL'i kullanın ve Görev Yöneticisini açmayı seçin.
  • Adım 2 : Görev Yöneticisi'ni genişletmek için Görev Yöneticisi'nin altındaki "Daha fazla ayrıntı"yı seçin.
  • Adım 3 : “Dosya”ya gidin ve “Yeni görevi çalıştır”ı seçin.
    reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f && shutdown -r -t 0
  • Adım 6 : Enter tuşuna basın, ardından PC'niz yeniden başlatılmalıdır. Yeniden başlattıktan sonra her şey normale dönmelidir.

kalın siyah ile yazdıklarınızı yapıştıramıyorum

• adım 1: CTRL-alt-del'i kullanın ve Görev Yöneticisi'ni açmayı seçin.
  • adım 2: Görev Yöneticisi'ni genişletmek için Görev Yöneticisi'nin altındaki "daha fazla ayrıntı"yı seçin.
  • adım 3: “dosya”ya gidin ve “yeni görevi çalıştır”ı seçin.
  • adım 4: “aç” alanına “cmd” yazın.
  • adım 5: aşağıdakini yapıştırın (her şey kalın harflerle yazılmıştır):
  • adım 6: Enter tuşuna basın, ardından PC'niz yeniden başlatılmalıdır. Yeniden başlattıktan sonra her şey normale dönmelidir.

Abi vallahi çok sağ ol ecel terleri döküyordum saatlerce imdadıma yetiştin.

• Adım 1: CTRL-ALT-DEL'i kullanın ve Görev Yöneticisi'ni açmayı seçin.
  • Adım 2: Görev Yöneticisi'ni genişletmek için Görev Yöneticisi'nin altındaki "Daha fazla ayrıntı"yı seçin.
  • Adım 3: “Dosya”ya gidin ve “Yeni görevi çalıştır”ı seçin.
  • Adım 6: Enter tuşuna basın, ardından PC'niz yeniden başlatılmalıdır. Yeniden başlattıktan sonra her şey normale dönmelidir.

Dediğinizi aynen yaptım ama yeniden başlatırken açılma ekranındaki yükleniyor ikonu dondu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı