Windows 11 görev çubuğunun her zaman üstte görünmemesi

Foxie

Gigapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming X570-PLUS(WI-FI) | Ryzen 7 5800X | Asus ROG Strix RTX 3080 10G LHR | Phanteks P500A DRGB | Corsair Force MP600 1TB SSD | Kioxia Exceria G2 1TB SSD | GSKILL RipjawsV 16x2 32GB 3200Mhz CL16 | Cooler Master G800 800W 80+ Gold | MSI MAG274QRF-QD 2K-165HZ 1ms 27" | Asus TUF Gaming VG259QR FHD - 165HZ 1MS 24.5" | Logitech MX Mechanical Mini | HyperX Pulsefire Raid | Logitech G733
Meslek
Game Developer
RAM
32 GB 3200MHZ CL16
SSD veya HDD modeli
Force MP600 1 TB Corsair
Ekran kartı
Asus Rog Strix RTX 3080 10Gb LHR
Anakart
Asus TUF Gaming X570 Plus WiFi
İşlemci
AMD Ryzen 7 5800X
Videoda gördüğünüz gibi bir sorun yaşıyorum, pencereler görev çubuğunun önüne geliyor, bunu nasıl çözebilirim?
Aslında GeForce Experience üzerinden ekran üstünde FPS göstermeyi açtığım zaman oluyor, kapatınca sorun yok, ama ben hem açık kalsın, hem de bu problem olmasın istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görev Yöneticisi'nden Windows gezgini/explorer.exe'yi sonlandırın daha sonra yeni görev çalıştır'dan explorer.exe yazın ve deneyin.
Bu her zaman böyle, bunu daha önce denemiştim. Ne zaman experience üzerinden fps göstermeyi açsam bu sorun oluyor.

Videoda gördüğünüz gibi bir sorun yaşıyorum, pencereler görev çubuğunun önüne geliyor, bunu nasıl çözebilirim?
Aslında GeForce Experience üzerinden ekran üstünde FPS göstermeyi açtığım zaman oluyor, kapatınca sorun yok, ama ben hem açık kalsın, hem de bu problem olmasın istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba sorunu çözdünüz mü acaba? En azından GeForce Experience'tan dolayı kaynaklandığını öğrenmiş oldum. Geçici çözüm olarak FPS kapattım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı