Windows 11 güncelleme sonrası siyah ekran veriyor

black703

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance Pro RGB Siyah DDR4 3600MHz CL18
SSD veya HDD modeli
-
Anakart
MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi
İşlemci
R7 5800x3D
Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarıma gelem bildirim ile Windows 10'dan Windows 11'e yükselttim. Sonrasında bilgisayar açılıyor fan sesleri vs. her şey var fakat ekrana bir şey gelmiyor. Mouse ve klavye ışıkları gelmiyor ve kullanılmıyor. BIOS flash işlemi yaptım hemen hemen bütün sürümleri tek tek denedim. BIOS pilini çıkarttım fakat sonuç olumsuz. Başına böyle bir problem gelen varsa çözümünü söylerseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarıma gelem bildirim ile Windows 10'dan Windows 11'e yükselttim. Sonrasında bilgisayar açılıyor fan sesleri vs. her şey var fakat ekrana bir şey gelmiyor. Mouse ve klavye ışıkları gelmiyor ve kullanılmıyor. BIOS flash işlemi yaptım hemen hemen bütün sürümleri tek tek denedim. BIOS pilini çıkarttım fakat sonuç olumsuz. Başına böyle bir problem gelen varsa çözümünü söylerseniz sevinirim.

Affınza sığınırak söylüyorum tam anlamadım BIOS da mı görünmüyor.

Hayır hocam. Bilgisayar açıldığında sadece siyah ekran var ve klavye mouse da çalışmıyor. Ben anakart işlemci uyumsuzluğu olabileceğini düşünüp Bios Flash yaptım fakat çözüme kavuşmadı.
Ekran kartı nedir yoksa apu mu?

Hayır hocam. Bilgisayar açıldığında sadece siyah ekran var ve klavye mouse da çalışmıyor. Ben anakart işlemci uyumsuzluğu olabileceğini düşünüp BIOS flash yaptım fakat çözüme kavuşmadı.

BIOS'u UEFI yapın. CSM and UEFI de olmayacak only UEFI sadece deneyerek bulacağız bir de imkan varsa temiz bir Windows 11 formatı atıp deneyin.

Format atmayı biliyor musunz flaş ile yoksa yardımcı olmama gerek varmı en iyi bi format atın update yaparken sorun çıkabiliyor.

BIOS'ta da mı klavye mouse yok.
Klavye olmadan biosa nasıl girebilirim ki. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Pek bilgisayardan anladığım söylenemez. Yazdığım işlemleri de ChatGPT’ye danışarak hallettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı