Windows 11 güncellemesi geldi yapılmalı mı?

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2021-12-11 132143.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-12-11 132143.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 36
Şu anda güncellemeyi yaptım ilk başta Windows 11 gözüme biraz yabancı geldi alt bildirim çubuğu çok kalın ve dosya logoları çok değişmişti artık alışacağım onun dışında sorun yok FPS değerlerini en yakın zamanda test edip yazarım. Genel olarak arayüz çok basitleşmiş.
 
Öncelikle iki sorum olacak size efendim.
1) Windows 10 Pro neyinize yetmedi?
2) çoğu arkadaş Windows 11'de mavi ekran alıyor ve Windows 10'a göre testlerde, oyunlarda Windows 10'a nazaran FPS biraz düşük, ona rağmen neden geçmek istiyorsunuz?

1-) öncelikle deneysel bir sürüm için neyinize yetmedi gibi konularla alakası yok. Biraz yenlikçi gözle bakın hocam. O zaman sabahları yumurta yemek yerine soğan ekmek yiyin. Soğan ekmek neyinize yetmez? İkisi de istek ve ikisi de karnını doyuruyor aynı şey Windows içinde geçerli, ikisi de aynı şeyi yapıyor birisi yeni birisi eskisi.

2-) kimse mavi ekran aldım demiyor? Eğer alıyorsada Windows ile alakası yoktur. Yaklaşık betasından beri TPM 2.0 olmayan bilgisayarda kullanıyorum ve mavi ekran almadım, ve dediğim gibi mavi ekran alıyorsa Windows ile alakası yoktur.
 
Hocam öyle bir hata aldım. Ben temiz kurulum öneririm.
 

Geri
Yukarı