Windows 11 güvenilir lisans önerisi

Mirza Demir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni FreeDOS bir laptop alacağımda acaba güvenilir Windows key i satan güvenilir bir site var mıdır? Maksimum ödeyebileceğim 300 TL bütçemi aşıyorum sonra ne yazık ki. Yine de araştırdığım kadarıyla 300 liraya çıkmaya gerek yokmuş galib10TL-150TL arasında değişiyordu.

Hocam benim aldığım bir yer var ama söylemek yasak mı bilmiyorum ayrıca Windows 11 lisans almayın, 10 alın çünkü çalışıyor ve 11 diye satılanlar daha pahalı.

@556459 Katılıyorum en ucuzundan alın hepsi şans işi daha az kaybınız olur. Lisansın iyisi kötüsü olmaz uzun süre gitmediyse tamamdır. Giderse de yine en ucuzundan bir kere daha.

Merhaba yeni FreeDOS bir laptop alacağımda acaba güvenilir Windows key i satan güvenilir bir site var mıdır? Maksimum ödeyebileceğim 300 TL bütçemi aşıyorum sonra ne yazık ki. Yine de araştırdığım kadarıyla 300 liraya çıkmaya gerek yokmuş galib10TL-150TL arasında değişiyordu.
Sosyalde hala bu konular açılıyor :D. Sağlam lisans güvenilir. 300 TL bütçesini de aşmıyor maks 150 TL. Gidip güvenle alabilirsiniz. Ben Pro Retail aldım. Hatta bilgisayar değiştirdim ona rağmen çalışıyor.

Katılıyorum en ucuzundan alın hepsi şans işi daha az kaybınız olur. Lisansın iyisi kötüsü olmaz uzun süre gitmediyse tamamdır. Giderse de yine en ucuzundan bir kere daha.
En ucuzlar MAK veya Volume anahtar oluyor genelde, sizi bir sunucuya bağlayıp tüm verilerinizi çekiyor. Ucuza anahtar aldım daha az kaybım var sanmayın yani.

Sosyalde hala bu konular açılıyor :D. Sağlam lisans güvenilir. 300 TL bütçesini de aşmıyor maksimum 150 TL. Gidip güvenle alabilirsiniz. Ben Pro Retail aldım. Hatta bilgisayar değiştirdim ona rağmen çalışıyor.

En ucuzlar MAK veya volume anahtar oluyor genelde, sizi bir sunucuya bağlayıp tüm verilerinizi çekiyor. Ucuza anahtar aldım daha az kaybım var sanmayın yani.

Sadece lisans anahtarı ile nasıl yapabiliyorlar hocam bunu? Bilmediğim için soruyorum.

Sosyalde hala bu konular açılıyor :D. Sağlam lisans güvenilir. 300 TL bütçesini de aşmıyor maks 150 TL. Gidip güvenle alabilirsiniz. Ben Pro Retail aldım. Hatta bilgisayar değiştirdim ona rağmen çalışıyor.

En ucuzlar MAK veya Volume anahtar oluyor genelde, sizi bir sunucuya bağlayıp tüm verilerinizi çekiyor. Ucuza anahtar aldım daha az kaybım var sanmayın yani.
Dostum yanlış anlama da Retail lisans tek bilgisayarda değil de tek lisansı farklı farklı pc lerde kullanabilmen gerekmez mi?
Sizin aldığınızı söylediğiniz retail lisansın açıklamasında yazanlar oem lisans açıklaması gibi değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Saplam lisans win 11 lisans
Ekran görüntüsü 2023-05-11 011536.png

Sadece lisans anahtarı ile nasıl yapabiliyorlar hocam bunu? Bilmediğim için soruyorum.

Mesela siz bir Pro anahtar aldınız ve girdiniz diyelim. Bu Pro anahtarı size patronunuz vermiş olsun. Aldığınız yer de başka bir patron. Siz patronunuzun verdiği anahtarı kullanarak onun kuruluşuna bağlanarak aktifleşirsiniz. Ve o sizin bazı bilgilerinizi görebilir. Aldığınız yer de bunları yapabilir. Ve anahtarlarını kullandığınız için sizin network trafiğinizde sorunlar yaratabilirler, RAM kullanımı artırabilirler ve bilgileri cepleyebilirler. Bayağı sıkıntılı yani.

Mesela siz bir Pro anahtar aldınız ve girdiniz diyelim. Bu Pro anahtarı size patronunuz vermiş olsun. Aldığınız yer de başka bir patron. Siz patronunuzun verdiği anahtarı kullanarak onun kuruluşuna bağlanarak aktifleşirsiniz. Ve o sizin bazı bilgilerinizi görebilir. Aldığınız yer de bunları yapabilir. Ve anahtarlarını kullandığınız için sizin network trafiğinizde sorunlar yaratabilirler, RAM kullanımı artırabilirler ve bilgileri cepleyebilirler. Bayağı sıkıntılı yani.
Sadece lisans anahtarından nasıl görebilirler? Sonuçta lisans Microsoft ile benim aramda olan bir şey. Şirket nasıl görecek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı