cd "C:\Program Files\UygulamaKlasoru"
uygulama_adi.exe
hocam ben yapmaya çalıştım powershelle yine olmadı cmd ile denedim yine olmadı açmıyor açsa bile bir yönetici bu uygulamaya erişmenizi engelledi daha fazla bilgi için yöneticiye başvurun diyor.Merhaba ,
Windows bilgisayarında başlat menusüne 'PowerShell' yazıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra ;
1 . Adım.
Kod:cd "C:\Program Files\UygulamaKlasoru"
(Komutu ile dosya dizinini sizin dosyanızın bulunduğu klasör dizini ile değiştirip gidelim. )
2.adım
Kod:uygulama_adi.exe
( .exe uzantılı uygulamanızın adını uzantısı ile birlikte yazarak enter tuşuna basalım. )
Muhtemelen giriş yapacak veya giriş yapmasa bile yönlendirebilecek bir hata görebiliriz.
Çıktınızı ve sonuçlarını iletebilir misin ?
benim direk tüm güvenlik önlemlerini kapatabileceğim bir yol var mıdır?hocam ben yapmaya çalıştım powershelle yine olmadı cmd ile denedim yine olmadı açmıyor açsa bile bir yönetici bu uygulamaya erişmenizi engelledi daha fazla bilgi için yöneticiye başvurun diyor.
sağol hocam çözdüm benMerhaba,
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Aşağıda bazı adımları ilettim. Bu adımı dener misin ? Ek olarak aldığın hataları görsel olarak iletirsen daha sağlıklı ilerleyebiliriz.
- Çalıştırmaya çalıştığınız .exe dosyasına sağ tıklayın ve **"Özellikler"**i seçin.
- Açılan pencerenin en altında, "Genel" sekmesinde, "Güvenlik" başlığı altında "Bu dosya başka bir bilgisayardan gelmiş olabilir ve bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için engellenmiş olabilir." gibi bir yazı görebilirsiniz.
- Bu yazının yanında "Engellemeyi Kaldır" (Unblock) isimli bir kutucuk olacaktır. Bu kutucuğu işaretleyin.
- "Uygula" ve ardından **"Tamam"**a tıklayın.
- Dosyayı şimdi yeniden çalıştırmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.