İnceleme Windows 11 hakkında görüşlerim

Kötü yan kısmında belittiğiniz sorunların bir kısmı sisteminizle alakalı Fps ve sıcaklık özellikle. Windows 11 şuan optimize bir işletim sistemi bence. Özellikle yeni nesil işlemcileriniz varsa zaten windows 11 geçmeniz gerekiyor yeni nesil işlemciler windows 11'de çok güzel performans veriyorlar.

Hocam sistemimde İşlemci Windows 11'i desteklemiyor olarak gözüküyor ama şu an Windows 11 sorunsuz çalışıyor Bazı oyunlarda da bir tık daha fazla FPS ve daha stabil FPS değerleri alıyorum.

23H2 güncellemesi ile Cortana tamamen kalkacak ve yerine Copilot adı verilen yapay zeka aracı gelecek bununla bazı komutlar verebileceksiniz Karanlık Modu aç Ekran görüntüsü al İnternet sayfasının özetini çıkar gibi Türkçe dili destekliyor.

Secure Boot olayı bence de çok saçma

Karanlık Mod olayında da haklısınız çoğu eski menüler Ayarlar uygulamasına taşınıyor eski gereksiz şeyler kaldırılmalı bence.

Geçebilirsiniz ama Yükseltme ile geçmenizi önermem.

Tek kaynak kesin sonuç vermez, araştırırken fazla kaynak kullanın. Windows 11 şu an Windows 10'dan daha iyi bu arada. Optimizasyon konusunda Windows 10'dan daha iyi olmuş durumda şu an için deneyimlediğim.

Hocam optimizasyon konusunda Windows 10 önde 11i kullandım 10 daha iyi.

Hocam optimizasyon konusunda Windows 10 önde 11i kullandım 10 daha iyi.

W11 yeni sistemler için çok daha iyi. Hatta eğer 12 nesil ve sonrası bir islemciniz varsa ve Windows 10 kullanıyorsanız bilgisayarınıza eziyet etmişsiniz demektir.12. Nesil islemcilerde 2 tür çekirdek bulunur ve bunları en iyi optimize eden ve kullanan sistem şu anlık W11.

Windows XP ile bilgisayar hayatıma girdi. Daha sonra emülatör ile Vista, 7; 8, 1; 10 ve 11 sürümlerini ise yükleyerek kullandım. Sıradan Çinko karbon bir kullanıcı iseniz (benim gibi) 7 şu anda her türlü işinizi hallediyor, oynadığım tek oyun olan CS 1, 6'yı ise rahatlıkla çalıştırıyor.

Ben merak ettiğimden dolayı Windows 10'dan Windows 11'e geçen yükseltmemi yaptım. Tema ve arayüz olarak oldukça hoşuma gitti. Ama nedenini anlayamadığım bir yavaşlık ve eksiklikler söz konusu. Eksiklik derken, bir şeyler tam olmamış gibi... İşlemcim desteklese 7'ye geri dönerim şüphesiz.

Hocam Yükseltme ile geçince yavaşlık ve bazı sıkıntılar olabiliyor en iyisi format atmak.

Hocam 12. nesil aşağısı için dedim Windows 10 daha iyi diye 12. nesilde tabii Windows 11 kurulmalı. Benim PC 10.nesil

Hocam Yükseltme ile geçince yavaşlık ve bazı sıkıntılar olabiliyor en iyisi format atmak.
Hafızam maalesef full+full dolu hatta yükseltme için bile dosyaların bir kısmını driveye yedekledim. Format aklımda, ama Win11'e değil Win7'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…