Windows 11 halen sıkıntılı mı?

Şuan sen Windows 10 geçsen hızı yaşarsın resmen :D Ciddiyim bu konuda. O kadar zamandır Windows 11 kullanmışsın Windows 10'a geçince bu hız ney diyeceksin.
Zaten uzun zamandır 10 kullanıyordum. 11'e geçince bir fark olmadı. Daha şık ve rahat benim için. Ben kendimi şanslı görüyorum bu konuda. Sorun yaşamıyorum günlük kullanımda da oyunda da. Sistemle alakalı olabilir.
 
Hocam güçlü bir sistemimin olduğunu(i5 8. Nesil, 12GB Ram, Sata SSD) söyleyemem ancak ben gayet memnunum. Herhangi bir fps kaybı, akıcılık sorunu yaşamadım.

Yalnız zamanında HDD ile kullanıyordum şunu diyebilirim: HDD'yle Windows 11 kullanmak biraz sabır işi, bilmiyorum.
 
Daha demin kurmaya çalıştım USB ile temiz kurulum yapıyorum sürücü yükleme hatası verip duruyor güncellemelerden sonra yeniden başlatıyorum 30 dk boyunca açılmıyor cihaz.
 
Halen daha mevcut çok sıkıntı bug hata var nekadar yeni sürüm gelse bile umarım en kısa zamanda düzeltilir. Ben bir anda bir sevinçle windows 11 geçip sonra windows 10 geri dönen çok kişi gördüm umarım bu sorunlar zamanla yok olur yeni bir işletim altyapısı olduğu için bu sorunlar normaldir ama ilerde hiç olmaması dileyi ile....
 

Geri
Yukarı