Windows 11, i5-9600K sistemde desteklenmiyor gözüküyor

Daha fazla  
Sistemim:
  • Intel Core i5 9600K, OC/4.9
  • MSI MPG Z390 GAMING Plus
  • 2x16 GB 3600 MHz Kingston RAM.
  • ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3070 Gaming OC 8 GB GDDR6.
  • 500 GB Samsung EVO 970 NVMe M.2 SSD.
  • 240 GB Corsair Force SATA SSD, 2TB Toshiba HDD.
  • Arctic Freezer 34 e-Sports Duo Intel kırmızı.
  • LG 27GL850: 27", Ultragear, Nano IPS, QHD, 1ms, 144 Hz, HDR10.

Windows 11 için PC sistem durumum diyen uygulamayı çalıştırıyorum, bu PC Windows 11 çalıştıramaz diyor. Peki neden? İşletim sistemim orijinal lisanslı Windows 10 Pro.

TPM ayarını açabilir misiniz? BIOS'unuzdaki Security menüsünden açacaksınız.

BIOS'unuzda Advanced mode ile settings kısmına gidip Security'den trusted Computing'e gidiyorsunuz. Security device Support ayarını açıyorsunkurmaya çalışmıyorum.

BIOS'unuzda Advanced mode ile settings kısmına gidip Security'den trusted Computing'e gidiyorsunuz. Security device Support ayarını açıyorsunuz orada.

Kurmaya çalışmıyorum dediğiniz gibi girdim ayarı açtım ama PC sistem durumumdan yine yaptığımda aynı mesajı veriyor kurulamaz. Disk durumuda 84 GB boş yani minimum isteklerine bakıyorum hepsi PC karşılıyor ama program niye kuramazsın diyor kafama takıldı.

Sanırım öyle çünkü çalıştırmaması saçma. Bende taktım okey vermemesine uğraşıyorum :)
İmzamdaki sistem var bende de öyle diyor. Ayrıca TPM açınca bu sefer bir sayfaya atıyor ilginç.
Sanırım öyle çünkü çalıştırmaması saçma. Bende taktım okey vermemesine uğraşıyorum :)
Hocam güncelleme gelmiş.

Böyle bir uygulama buldum ve taratınca bu şekilde bilgilendirmede bulundu ben TPM açamadım sanırım ve Secure Boot açamadım sanırım. Benim anakartta vardır diye düşünüyorum.

1624749775274.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı