Windows 11 için internetten key satın alınırsa sorun olur mu?

Andolin

Decapat
Daha fazla  
Selam internette ucuza Windows 11 keyleri var. Ben de yeni hazır sistem aldım bu keylerden biri ile Windows kursam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
O dediğin keyler seni uzak sunucuya bağlı kılıyor, iş yerindeki bilgisayarlar gibi düşün, ortak ağa bağlanmış oluyorsun, bunu kendi kişisel bilgisayarında kullanman çok büyük bir güvenlik tehdidi.

Alabilirsiniz ama eğer Microsoft bu keyleri tespit ederse devre dışı bırakır fakat o zaman lisansı nerden alıyorsanız onlardan parasını isteyebilirsin

Gördüğüm en devrik cümleyi kendim kurdum 😀
Alabilirsiniz ama eğer Microsoft bu keyleri tespit ederse devre dışı bırakır fakat o zaman lisansı nerden alıyorsanız onlardan parasını isteyebilirsin

Sıkıntı yaratmaz, kimse de sizden izinsiz bilgisayarınıza uzaktan bağlanamaz. Sağlamlisans ve Yazılımbudur sitelerinden farklı bilgisayarlara hem Windows hem Office için defalarca key aldım. Defalarca da format attım, anakarta gömüldüğü için tekrar satın almak zorunda kalmadım.

O dediğin keyler seni uzak sunucuya bağlı kılıyor, iş yerindeki bilgisayarlar gibi düşün, ortak ağa bağlanmış oluyorsun, bunu kendi kişisel bilgisayarında kullanman çok büyük bir güvenlik tehdidi.
Bu senaryo size mi ait?

Sıkıntı yaratmaz, kimse de sizden izinsiz bilgisayarınıza uzaktan bağlanamaz. Sağlamlisans ve Yazılımbudur sitelerinden farklı bilgisayarlara hem Windows hem Office için defalarca key aldım. Defalarca da format attım, anakarta gömüldüğü için tekrar satın almak zorunda kalmadım.
CMD yi yönetici olarak çalıştırıp bu kodu yazar mısın ne diyecek.
Kod:
slmgr /xpr

Ve kayıt defterine gidip CTRL + F ile arama ekranını açıp KeyManagementServiceName ya da kms diye aratıp bakar mısın ne çıkacak.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu kodu yazar mısın ne diyecek.
Kod:
slmgr /xpr

Ve kayıt defterine gidip CTRL + F ile arama ekranını açıp keymanagementservicename ya da KMS diye aratıp bakar mısın ne çıkacak.

Cozum nedir hocam ne yapsın insanlar 4999TL'ye Windows 11 lisansi mi alsin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı