Windows 11 için işlemci desteklemiyor

Sizin kanıtınız nerede acaba? Windows 7 2 GB istedi Windows 10 4 GB istedi Win 12 de 8 GB istedi diye tahminler ile iş yapıyorsunuz.

Ben Microsoft şirketinde çalışmıyorum tabii ki de tahmin yürüteceğim ama 12 GB mantıksız. 2X olarak ilerliyor Windows 10 X64 2 GB istiyordu Windows 11 4 GB istiyor Windows 12 de 8 GB istemeli.

Ben Microsoft şirketinde çalışmıyorum tabii ki de tahmin yürüteceğim ama 12 GB mantıksız. 2X olarak ilerliyor Windows 10 X64 2 GB istiyordu Windows 11 4 GB istiyor Windows 12 de 8 GB istemeli.
Hocam artık uygulamalar oyunlar vb çok ağırlaştı. Ben Windows 10'u 8 GB RAM 3200 Mhz DDR4 Ram ile kulanıyorum. Ama bazı yerlerde cidden sıkıntı çekiyorum. Ekran kaydedici uygulama yüklesen (OBS vb.) en az 6 GB RAM istiyor. Zaten yeni nesil oyunlarda 8 GB RAM artık yetersiz. Bende yazım 16 GB RAM'e geçip Windows 11'e geçeceğim. Windows 11 bile boşta %50 RAM kullanıyor Windows 12'yi düşünemiyorum bile.

İşlemci yetmemesi normal, ben i5 kullanıyorum anca kaldırıyor.

Emin olun bu kadar heyecanlancak bir şey yok teması değiştirilmiş Windows Vista'dan farkı yok.
İlla geçmek istiyorsanız Rufus ile bypass edilmiş ISO yazdırın flash belleğe.
2022 - 2023 Windows 10 ve bu yıl Windows 11 kullanan biri olarak gayet memnunum, Windows 10 da ise tem tersi hiç memnun değildim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı