Windows 11 için yeni Dosya Gezgini henüz tamamlanmadı

neXusTS

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
Windows 11 23H2 sürümünde yayınlanacak olan Dosya Gezgini henüz bitmedi dosya yoluna klasör simgesi hızlı erişim kısmına Windows vurgu rengi tanıtımlarda olmasına rağmen eklenmedi.
Sizden isteğim bu görüntüleri SS alarak Windows'un geri bildirim merkezi uygulamasından öneri olarak iletmeniz ben hem İngilizce hem de Türkçe olarak 40 50 tane geri bildirim gönderdim fakat henüz düzeltme yapılmadı 23H2 Eylül sonlarına doğru gelecek umarım bu yenilikleri eklerler.

Screenshot_2023-08-28-19-35-47-475_app.revanced.android.youtube.jpg

Screenshot_2023-08-28-19-35-54-213_app.revanced.android.youtube.jpg

Screenshot_2023-08-28-19-37-32-519_app.revanced.android.youtube.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 23H2 sürümünde yayınlanacak olan Dosya Gezgini henüz bitmedi dosya yoluna klasör simgesi hızlı erişim kısmına Windows vurgu rengi tanıtımlarda olmasına rağmen eklenmedi.
Sizden isteğim bu görüntüleri SS alarak Windows'un geri bildirim merkezi uygulamasından öneri olarak iletmeniz ben hem İngilizce hem de Türkçe olarak 40 50 tane geri bildirim gönderdim fakat henüz düzeltme yapılmadı 23H2 Eylül sonlarına doğru gelecek umarım bu yenilikleri eklerler.

Eki Görüntüle 1921330

Eki Görüntüle 1921331

Eki Görüntüle 1921333

Hocam bu özelliği yeni sürüme özellik olarak aktarıyor olabilirler bence geçmişte 10'da yeni animasyonlar vardı 11e aktarmislardi. @EMD öyle değil mi?

Sun valley animasyonları
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu özelliği yeni sürüme özellik olarak aktarıyor olabilirler bence geçmişte 10'da yeni animasyonlar vardı 11e aktarmislardi. @EMD öyle değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani ihtimal yok değil. Su altından yürüttükleri birçok yenilik vardı, onları gizliden gizliden 12'ye saklıyor da olabilirler. Sağları solları belli olmaz bunların, 10'dan sonra önleri açıldı bir kere.

Son an getirirler belki ya da onca çöpe giden özelliklerin arasında bunlar da vardır. 👀

Evet Hızlı Erişime vurgu rengi desteği normalde 22H2 güncellemesinde gelmesi gerekiyordu tanıtımda vardı ama 22H2 de bile hala eklemediler Dev Home Tanıtımında bitmiş olarak gözüküyor umarım eklerler...🥹

Yani ihtimal yok değil. Su altından yürüttükleri birçok yenilik vardı, onları gizliden gizliden 12'ye saklıyor da olabilirler. Sağları solları belli olmaz bunların, 10'dan sonra önleri açıldı bir kere.

Evet bende 12'ye sakladıklarını düşünüyorum ama tanıtımda olup eklememeleri çok saçma olur bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı