Windows 11 İçin Yeni Media Player ve Not Defteri Yayınlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows-11-Microsoft2.jpg

Microsoft, Windows 11 işletim sistemi için iki önemli uygulamanın görünümünü yenileyeceğini bildirmişti. Şimdi ise beta sürümünden haftalar sonra yeni Not Defteri ve Media Player tüm kullanıcılara sunuldu. Güncellenen Not Defteri ve Windows Media Player, bu Çarşamba gününden itibaren Microsoft Store aracılığıyla tüm Windows 11 kullanıcılarına sunulacak. Yerel uygulamalar için yayınlanan önceki güncellemelere benzer şekilde, bu […]

Devamı: Windows 11 İçin Yeni Media Player ve Not Defteri Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sonunda Groove Müzik saçmalığından kurtuluyoruz.
İsmi görevi ile alakasız, tıpkı 3. taraf uygulama ismi gibiydi. Umarım "Filmler ve TV" ile birleşirler ve artık şu uygulama karmaşası bir tık azalır. Şu eski not defteri ve Windows Media Player'ı da sistemden kaldırırlarsa daha iyi olur.

Linux’taki masaüstü ortamlarının hazır gelen not defteri, medya oynatıcısı gibi yazılımları bile şunlardan kat kat daha kullanışlı. Cidden devasa ölçekli teknoloji şirketinin yapabildiği bu mu ya? Çekirdek değiştirmek çok zor ayağına 20 senedir aynı şeyin lacivertini kullanıyoruz.

Linux’taki masaüstü ortamlarının hazır gelen not defteri, medya oynatıcısı gibi yazılımları bile şunlardan kat kat daha kullanışlı. Cidden devasa ölçekli teknoloji şirketinin yapabildiği bu mu ya? Çekirdek değiştirmek çok zor ayağına 20 senedir aynı şeyin lacivertini kullanıyoruz.
Pazarlama stratejisi. Sen bir sürümde her şeyi en mükemmel şekilde yaparsan kullanıcılar senin para kazanmak için çıkaracağın sonraki sürümü ne yapsın. İlla bir şeyde bir özelliği çöp yapacaksınki kullanıcılar rahatsız olsun ve o çöp özelliği bir sonraki sürümde düzeltki insanlar geçiş yapsın.

Not defterini denedim. Şu şekilde görünüyor. Bana hâlâ karmaşık geldi. Bence yazı tipi ve yazı boyutu gibi şeyler üst satıra gelmeliydi.
1645019686161.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı