Rehber Windows 11 ikonlarını tüm Windowslarda kullanmak

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Biraz araştırdım ve dandik programlara nazaran çok daha iyi bir simge değiştirme programı buldum. Bu program kurulumda hem yedek alıyor. Hem de işini kaliteli yapıyor. Eskiden "Windows 10 ikonlarını tüm Windowslarda kullanmak" adlı konu açmıştım ve yenisini isteyenler olduğu için bende bu konuyu açma kararı aldım.
Eski konu: Programımızı açıyoruz ve klasik lisans sözleşmesi çıkıyor. Özet geçersem bilgisayarınıza bir şey olursa onların sorumlu olmadığını kendinizin üstlendiğini söylüyorlar. Klasik Türk insanı gibi next, next, next yapıp geçmeyin.

Lisans sözleşmesi:

1636644252940.png

Aşağıdaki fotoğrafta hangi dosyaları Windows 11'in dosyalarıyla değiştirmek istiyorsunuz gibi bir soru soruyor. Biz burada "Patch all files" seçeneğini seçiyoruz yoksa bazı yerler eskisi gibi kalabilir (değişmeyebilir).

1636644612913.png

Ve işin kaliteli kısmı işleme başlamadan önce yedek alması. İşlem 1-2 dakika uzasa da (Bilgisayarınızın hızına kalmış) bilgisayarınıza bir şey olduğunuzda format atmaktan kurtulacaksınız. "Evet" seçeneğini işaretlediğinizde işleme başlayacaktır. İşlem sonrası yeniden başlatmanızı öneriyorum.

1636644415735.png

Bu işlemlerden sonra simgeleriniz değişecektir. Programın indirme linki. Ayrıca bana güvenmeyenler olursa diye VirusTotal linkini de bırakayım. Herkese iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu programın yaptığı simgeleri program olmadan elde etmemin bir yolu var mı? Yani Windows 11 ikon paketi gibi bir şey. İçinde ikonlar olsa ve istediğim klasöre uygulasam. 3. parti programlara hem güvenmiyorum, güvensem bile silince her türlü kalıntı kaldığı için tercih etmek istemiyorum.

Bu programın yaptığı simgeleri program olmadan elde etmemin bir yolu var mı? Yani Windows 11 ikon paketi gibi bir şey. İçinde ikonlar olsa ve istediğim klasöre uygulasam. 3. parti programlara hem güvenmiyorum, güvensem bile silince her türlü kalıntı kaldığı için tercih etmek istemiyorum.
Dll dosyasının içeriği değiştirilerek simgeler değişiyor. Dediğiniz şekilde çalışan bir program yok.

Program istemiyorum zaten. Konu sahibinin eski konusunda bir dosya indiriyorduk. Sonra bir şeyin simgesini değiştirirken indirdiğimiz şeyi seçiyorduk. İçindeki simgeleri kullanabiliyorduk. Bu tarz bir şeye ihtiyacım var.

Program istemiyorum zaten. Konu sahibinin eski konusunda bir dosya indiriyorduk. Sonra bir şeyin simgesini değiştirirken indirdiğimiz şeyi seçiyorduk. İçindeki simgeleri kullanabiliyorduk. Bu tarz bir şeye ihtiyacım var.
Ben de onu diyorum. Öyle bir program yok. Simge dosyaları bir dll dosyasında tutuluyor. O dll dosyaları 3. parti programlarla düzenleniyor. Ve seçili dizine kurulum gerçekleştirecek şekilde paketleniyor. Farklı bir metot yok.

Bilgisayarım çok iyi olmadığından VirtualBox gibi programlar'a Windows 11 kuramıyorum. Ama isterseniz bu program sayesinde dosyaları kurduktan sonra C:\Windows\System32/ konumuna gidip "imagares.dll" dosyasını kopyalayıp kurduğunuz programı silip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Eski konudaki gibi.
Teşekkürler.

Programlar kalıntı bıraktığından buna fazla yanaşamıyorum. Ama siz programı kurduysanız imageres.dll'yi atma imkanınız var mı? Windows 8.1'in 7 ile aynı simgelerinden kurtulurum belki :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı