Falsey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Biraz araştırdım ve dandik programlara nazaran çok daha iyi bir simge değiştirme programı buldum. Bu program kurulumda hem yedek alıyor. Hem de işini kaliteli yapıyor. Eskiden "Windows 10 ikonlarını tüm Windowslarda kullanmak" adlı konu açmıştım ve yenisini isteyenler olduğu için bende bu konuyu açma kararı aldım.
Eski konu:
www.technopat.net
Programımızı açıyoruz ve klasik lisans sözleşmesi çıkıyor. Özet geçersem bilgisayarınıza bir şey olursa onların sorumlu olmadığını kendinizin üstlendiğini söylüyorlar. Klasik Türk insanı gibi next, next, next yapıp geçmeyin.
Lisans sözleşmesi:
Aşağıdaki fotoğrafta hangi dosyaları Windows 11'in dosyalarıyla değiştirmek istiyorsunuz gibi bir soru soruyor. Biz burada "Patch all files" seçeneğini seçiyoruz yoksa bazı yerler eskisi gibi kalabilir (değişmeyebilir).
Ve işin kaliteli kısmı işleme başlamadan önce yedek alması. İşlem 1-2 dakika uzasa da (Bilgisayarınızın hızına kalmış) bilgisayarınıza bir şey olduğunuzda format atmaktan kurtulacaksınız. "Evet" seçeneğini işaretlediğinizde işleme başlayacaktır. İşlem sonrası yeniden başlatmanızı öneriyorum.
Bu işlemlerden sonra simgeleriniz değişecektir. Programın indirme linki. Ayrıca bana güvenmeyenler olursa diye VirusTotal linkini de bırakayım. Herkese iyi günler dilerim.
Eski konu:
Rehber: Windows 10 ikonlarını tüm Windowslarda kullanmak
Belki aramızda Windows 7 kullanıp simgelerini sevmeyen kişiler vardır. Örneğin benim gibi. :D Biraz araştırma yaptım ve "setup" dosyası gibi şeyler olmadan bunu nasıl yapabileceğinizi göstereceğim. Not: Linkler aşağıda. 1. Adım (önemli!): Yüklediğiniz dosyayı dalgınlığınıza gelip...
Lisans sözleşmesi:
Aşağıdaki fotoğrafta hangi dosyaları Windows 11'in dosyalarıyla değiştirmek istiyorsunuz gibi bir soru soruyor. Biz burada "Patch all files" seçeneğini seçiyoruz yoksa bazı yerler eskisi gibi kalabilir (değişmeyebilir).
Ve işin kaliteli kısmı işleme başlamadan önce yedek alması. İşlem 1-2 dakika uzasa da (Bilgisayarınızın hızına kalmış) bilgisayarınıza bir şey olduğunuzda format atmaktan kurtulacaksınız. "Evet" seçeneğini işaretlediğinizde işleme başlayacaktır. İşlem sonrası yeniden başlatmanızı öneriyorum.
Bu işlemlerden sonra simgeleriniz değişecektir. Programın indirme linki. Ayrıca bana güvenmeyenler olursa diye VirusTotal linkini de bırakayım. Herkese iyi günler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: