Windows 11 ile ilgili görüşleriniz neler?

mthnaydin

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
BC711 NVMe SK hynix 256 GB
Ekran kartı
İntel Irish Xe Graphics
İşlemci
İ7 1265U 12. Nesil
Bir-iki sene öncesine kadar Windows 11 gerekli mi değil mi tartışması vardı. Şimdi geçenler ne düşünüyor? Gerçekten ciddi farklılıklar var mı? (arayüz dışında) performans etkileri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir-iki sene öncesine kadar Windows 11 gerekli mi değil mi tartışması vardı. Şimdi geçenler ne düşünüyor? Gerçekten ciddi farklılıklar var mı? (arayüz dışında) performans etkileri var mı?

Lanet olsun böyle işletim sistemine diye başlamak istiyorum performans açısındanda berbat arayüz açısındanda ben o Windows 10 arayüzünü özledim 240 FPS aldığım oyunda 100 FPS almaya başladığımdan beri lanetler okuyorum bu işletim sistemine güncelleme muhabbeti yüzündende geçemiyorum geri Windows 10'a.

Temiz kurulum ile geçebilirsin Windows 10 hala güncelleme alıyor Windows 11'e yükseltme.

11 kullan, arada pek fark yok ikisi de sorunlu bayağı. 10'un desteği kesilecek.

Güncelleme gelmemesinin güvenlik dışında bir problemi olur mu? Öyleyse bilgisayara Malwarebytes Kaspersky gibi ne kadar yazılım varsa yükler rahatıma bakarım Windows 10'la.

Temiz kurulum ile geçebilirsin Windows 10 hala güncelleme alıyor Windows 11'e yükseltme.

Biliyorum geçmeyi güncelleme desteği yakın zamanda kesilecek onun yüzünden geçmiyorum.

Performansından memnunum. Ama ciddiyim iğrenç bir isletim sistemi. Her tarafa yapay zeka yapistirmalari, OneDrive(virüs) ve bisey bozulduğunda tamir etmenin gereksiz zor olmasi vb... Linux geçtim Windows11den sonra o kadar düşünün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…