Windows 11 ile ilgili görüşleriniz neler?

mthnaydin

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
BC711 NVMe SK hynix 256 GB
Ekran kartı
İntel Irish Xe Graphics
İşlemci
İ7 1265U 12. Nesil
Bir-iki sene öncesine kadar Windows 11 gerekli mi değil mi tartışması vardı. Şimdi geçenler ne düşünüyor? Gerçekten ciddi farklılıklar var mı? (arayüz dışında) performans etkileri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben AMD R7 9800x3D 4070 Ti sistemle Windows 10 kullanıyorum muhtemelen Windows 11'e geçmem yeni Win gelince artık

Ben AMD R7 9800x3D 4070 Ti sistemle Windows 10 kullanıyorum muhtemelen Windows 11'e geçmem yeni Win gelince artık

Windows 12'den çok umutluyum.

Hocam yalnız işlemci çok abartı olmamış mı? Ryzen 7 7800x3D yeterdi bence.

Bir-iki sene öncesine kadar Windows 11 gerekli mi değil mi tartışması vardı. Şimdi geçenler ne düşünüyor? Gerçekten ciddi farklılıklar var mı? (arayüz dışında) performans etkileri var mı?
Ağır cahillikle yapılan yorumlar gerçekten. Win 11, 10'u ikiye böler. Çok daha düzgün, kararlı, UI tasarımlı ve Performanslı. Pentiumlu laptoba vurdura vurdura 10 kurdum. Sonra beğenmedim 11 kurdum. Çok daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…