Windows 11 Insider Preview Build 22000.194 yeni ekran alıntısı nasıl güncellenir?

Makaleler
1
Yer
Türkiye

Windows 11 Insider Preview Build 22000.194​

Bu güncelleme ile yeni bir ekran alıntısı geldi ama benimki güncellenmedi. Nasıl güncelleyebilirim? Mağazadan güncelleyin diyorlar ama mağazadaki her şey güncel.
Yeni ekran alıntısı.

SnippingDark.png

Beta ya geldi yazıyor ama güncellenmedi benimki.
Ayarlar'ı aç>Windows Update>Windows Insider Programı,
Sol üstte sarı bir üçgenin içinde bir ünlem görüyorsan, güncelleme vardır (Insider Güncellemesi)
Eğer yeşil bir yuvarlağın içinde tik varsa güncelleme yoktur. Bence o programı hiç açmadan Windows logo tuşu + Shift + S ile kullan. Ekran alıntısı aldıktan sonra otomatik kopyalanır. Eğer paylaşacaksan sana da yapıştırmak kalır :)
Eğer ISO ile kurulum yaptıysan Insider Program'ında olduğunu ve Beta veya Dev Channel'da olduğunu kontrol et.

ISO ile kurulum yaptım ve TPM olmadığı için Insider'e geçemiyorum ama beta güncellemelerini alıyor.
TPM yoksa seni otomatik olarak Sürüm Önizleme Kanalı'na atar, yada senin tamamen Insider Program'ından çıkarır. Insider ayarlarını kontrol et ve oranın bir görselini paylaş: Ayarlar'ı aç>Windows Update>Windows Insider Programı.

TPM yoksa seni otomatik olarak sürüm ön izleme kanalı'na atar, ya da senin tamamen Insider program'ından çıkarır. Insider ayarlarını kontrol et ve oranın bir görselini paylaş: Ayarlar'ı aç>windows update>windows Insider programı.

Insider'e geçemiyorum gereksinimleri karşılamıyor beta güncellemesini alıyor sadece.

o.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı