Windows 11 Insider Preview Build 22000.194
Bu güncelleme ile yeni bir ekran alıntısı geldi ama benimki güncellenmedi. Nasıl güncelleyebilirim? Mağazadan güncelleyin diyorlar ama mağazadaki her şey güncel.Yeni ekran alıntısı.
Sen Dev Channel'dasın, o sanırım Beta'da.22458.1000 geldi bugün yaptım. Size gelmedi mi?
22458.1000 geldi bugün yaptım. Size gelmedi mi?
22458.1000 geldi bugün yaptım. Size gelmedi mi?
Ayarlar'ı aç>Windows Update>Windows Insider Programı,Beta ya geldi yazıyor ama güncellenmedi benimki.
Eğer ISO ile kurulum yaptıysan Insider program'ında olduğunu ve beta veya dev Channel'da olduğunu kontrol et.
TPM yoksa seni otomatik olarak Sürüm Önizleme Kanalı'na atar, yada senin tamamen Insider Program'ından çıkarır. Insider ayarlarını kontrol et ve oranın bir görselini paylaş: Ayarlar'ı aç>Windows Update>Windows Insider Programı.ISO ile kurulum yaptım ve TPM olmadığı için Insider'e geçemiyorum ama beta güncellemelerini alıyor.
TPM yoksa seni otomatik olarak sürüm ön izleme kanalı'na atar, ya da senin tamamen Insider program'ından çıkarır. Insider ayarlarını kontrol et ve oranın bir görselini paylaş: Ayarlar'ı aç>windows update>windows Insider programı.
Şu an Insider Program'ından atılmışsın. Güncelleme alamazsın. Şu anki sürümünü Hakkında kısmından kontrol et.Insider'e geçemiyorum gereksinimleri karşılamıyor beta güncellemesini alıyor sadece.
Eki Görüntüle 1167192
Şu an Insider program'ından atılmışsın. Güncelleme alamazsın. Şu anki sürümünü hakkında kısmından kontrol et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.