Windows 11 Insider Preview Build 22000.194 yeni ekran alıntısı nasıl güncellenir?

Mağaza > Kitaplık > Güncelleştirmeleri kontrol et.

Bana gelmiş:

1631818949246.png

Mağaza > Kitaplık > Güncelleştirmeleri kontrol et.

Bana gelmiş:

Eki Görüntüle 1167196
Bana da geldi. Hatta bugün öğleden sonra geldi. Ancak sanırım güncelleme verilirken sistemin Insider programında olup olmadığı denetleniyor. O yüzden de Insider'dan atılmış olanlar alamıyor diye düşünüyorum.

Ben Insider Beta Channel'dayım ve bana da geldi.

Insider'e geçemiyorum gereksinimleri karşılamıyor Beta güncellemesini alıyor sadece.

Eki Görüntüle 1167192
Sorunun sebebi de tam olarak bu. Normal yapı güncellemeleri gelse bile uygulama güncellemeleri Insider bilgisayarlara verildiği için alamıyorsunuz.

Bu dev kanalı ilk onlara gelmişti bugün de betaya geldi ama bende olmadı :(
Şöyle bir konu var: Rehber: TPM 2.0 Desteklemeyen Sistemler için Windows 11 Kurma
Bana da geldi. Hatta bugün öğleden sonra geldi. Ancak sanırım güncelleme verilirken sistemin Insider programında olup olmadığı denetleniyor. O yüzden de Insider'dan atılmış olanlar alamıyor diye düşünüyorum.

Ben Insider Beta Channel'dayım ve bana da geldi.

Sorunun sebebi de tam olarak bu. Normal yapı güncellemeleri gelse bile uygulama güncellemeleri Insider bilgisayarlara verildiği için alamıyorsunuz.
Eğer desteklenmediği için uygulama güncellemeleri alınmıyorsa son attığım konu işe yarar mı bilmiyorum :(

Eğer şu an Beta'da isen Tam Sürüm çıktığında kurabilirsin. (ISO ile)
Ancak Windows Update güncellemeleri dahil güncelleme almayacaksın.
Windows 10'a geri dönebilirsin.
Benim işlemcim 1. nesil olduğundan güncelleme alamam diye Dev Channel'a geçtim (Insider Program'ından atmıyor eğer sadece işlemci ise) hatalarda olsa geçtim. Sadece işlemcisi desteklemeyenlerde sanırım güncelleme almayabilir. Umarım çok kritik birşey olmaz.

Tek sorunu yaşayan ben değilmişim bu adam da yaşıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu ben de izledim. Arkadaşın sistemi uyumlu ve Beta Channel'a üye durumda. O halde Microsoft, kademeli olarak da dağıtım yapıyor olabilir. Bana bugün öğle saatinde gelmesine de zaten şaşırdım. Microsoft henüz bunu daha duyurmamıştı bile. Ancak diğer insanlara kademeli dağıtım yapılıyor diye tahmin ediyorum.

O halde birkaç gün beklemenizi ve her gün kontrol etmenizi öneririm. Eğer uzun süre geçtiği halde gelmiyorsa Insider'dan atılanlara verilmiyor da olabilir. Fakat gelirse o zaman tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı