Ibufropen
Hectopat
Mümkün olduğunca son zamanlarda bende korsandan biraz uzaklaştım fakat insan bedavayı seviyor yahu.Ruhumuzda var

Mümkün olduğunca son zamanlarda bende korsandan biraz uzaklaştım fakat insan bedavayı seviyor yahu.Ruhumuzda var
UWP gerçekten kötü bir sistem bence.Ben Dosya Gezgini UWP olacak sanıyordum. Şu Explorer.exe den bir türlü kurtulamadık.
Böyle kısayol mu olur arkadaş. O dizilimi kim aklında tutsun.UWP gerçekten kötü bir sistem bence.
Fakat illa geçmek istiyorsanız, Windows 11'de de var zaten bu.
Masaüstüne bir kısayol oluşturun ve bu kısayolu girin:
explorer shell:AppsFolder\c5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy!App
"önermiyorum."
"kopyala" + "yapıştır"Böyle kısayol mu olur arkadaş. O dizilimi kim aklında tutsun.
Yok onun için değil, microsoftun böyle kısayol atamasına kızıyorum."kopyala" + "yapıştır"
Zaten kısayolu çalıştırarak kullanacaksın, 7/24 girmen gereken bir şey değil.
Eki Görüntüle 1087004
Görünüşe göre kilit ekranı da değişti. Üstelik özelleştirilebilir!
Gittikçe heyecanlanıyorum çocuk gibi. İnşallah bugün sorunsuz bir şekilde gelir."kopyala" + "yapıştır"
Eki Görüntüle 1087004
Ayrıca garipsediğim bir durum var bu fotoğrafta."kopyala" + "yapıştır"
Eki Görüntüle 1087004
FPS olarak ortalama 5-10 arası ve daha dev sürümü olmasına rağmen hız açısından gözle görülür bir artış var, hissettiriyor.Oyuncu olmasam geçicemde performans probleminden korkuyorum.
Ben de 11'e benzettim?Gittikçe heyecanlanıyorum çocuk gibi. İnşallah bugün sorunsuz bir şekilde gelir.
Ayrıca garipsediğim bir durum var bu fotoğrafta.
Kilit ekranındaki Windows logosu niye 10'un logosu?
Windows özelliklerini aç kapat kısmına baksanıza hocam belki orda 3.5 aktifleştirme vardır.FPS olarak ortalama 5-10 arası ve daha dev sürümü olmasına rağmen hız açısından gözle görülür bir artış var, hissettiriyor.
Olay günlüklerini kontrol ediyorum Windows 10 da zaman zaman ortaya çıkan önemsiz hatalar dışında, şu ana kadar mavi ekran veya başka bir hata almadım. Driverları elle kurmadım otomatik kararlı sürümleri yüklendi
Sadece .Net Framework 3.5 yüklerken hata alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.