Windows 11 Insider programından nasıl çıkılır?

Herhangi bir Insider Preview derlemesi yüklenmemiş ise ön izleme derlemelerini durdurun ve güncellemeleri seçerek yükleyin. Bunun için 3.parti yazılım kullanın.

Windows 11 2023 güncellemesi genel kullanıma sunulduğunda cihazınız Insider programından ayrılacaktır.

Hocam anlatıyorsunuz, teşekkürler ama sabahtan beri bu işle uğraştığım için artık kafam almıyor, şimdi ben herhangi bir güncelleme yapmadım Insider ile. Ön izleme derlemelerini durdurmayı açamıyorum. Yukarıdaki fotoğraftada belirtiğim gibi kapalı, ben bu seçeneği nasıl açarım? Baştan beri bunu bulsaydım çözebilirdim.

Ekran görüntüsü 2023-10-19 164729.png

@MuhammedA @bahadırzd arkadaşlar var mı bir bilginiz? En son yazığımla ilgili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anlatıyorsunuz teşekkürler ama sabahtan beri bu işle uğraştığım için artık kafam almıyor, şimdi ben herhangi bir güncelleme yapmadım insider ile. Önizleme derlemelerini durdurmayı açamıyorum yukarıdaki fotoğraftada belirtiğim gibi kapalı, ben bu seçeneği nasıl açarım. Baştan beri bunu bulsaydım çözebilirdim

@MuhammedA @bahadırzd arkadaşlar var mı bir bilginiz? En son yazığımla ilgili.
Microsoft hesabınız ile Windows Insider Programına tekrardan katılın. Insider seçeneklerini değiştirememe sebebiniz, Insider Programına kayıtlı olmamanızdan dolayıdır.

Microsoft hesabınız ile Windows Insider programına tekrardan katılın. Insider seçeneklerini değiştirememe sebebiniz, Insider programına kayıtlı olmamanızdan dolayıdır.

Tamamdır, çok teşekkürler. şimdi ben ayarı açtım. Yeni güncelleme gelince benim Insider kaydım tamamen gidiyor ve eskisi gibi devam edecek değil mi? Bir de bir bilgin var ise bu güncelleme ne zaman gelir? Windows ile bilgin var gibi duruyor.

Tamamdır, çok teşekkürler şimdi ben ayarı açtım. Yeni güncelleme gelince benim Insider kaydım tamamen gidiyor ve eskisi gibi devam edecek değil mi? Bir de bir bilgin var ise bu güncelleme ne zaman gelir, Windows ile bilgin var gibi duruyor.
Microsoft, bu ayın sonlarına doğru güncellemeyi gönderir gibi duruyor. Güncelleme geldiğinde cihazınız, Insider Preview derlemelerini geri çevirecek.

Microsoft, bu ayın sonlarına doğru güncellemeyi gönderir gibi duruyor. Güncelleme geldiğinde cihazınız, Insider Preview derlemelerini geri çevirecek.

Yani, bu ne anlama geliyor? Artık eskisi gibi Insider olmamış mı olacak? Tek istediğim cevap şu hocam, ben bunu yaptım. Bu bittikten sonra ben Insider yapmadan önceki haline dönecek, değil mi?

Yani? Bu ne anlama geliyor artık eskisi gibi Insider olmamışmı olacak. Tek istediğim cevap şu hocam ben bunu yaptım bu bittikten sonra ben Insider yapmadan önceki haline dönecek değil mi?
Evet, 23H2 gönderildiğinde cihazınız ve hesabınız kayıt iptali için sıraya alınacak, ardından Windows Insider Programından ayrılacak.

Evet, 23H2 gönderildiğinde cihazınız ve hesabınız kayıt iptali için sıraya alınacak ardından Windows Insider programından ayrılacak.

Hocam her şey için çok teşekkürler. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum, en sonunda formatı basacaktım, teşekkürler iyi akşamlar.

Hocam her şey için çok teşekkürler sabahtan beri bununla uğraşıyorum en sonunda formatı basacaktım, teşekkürler iyi akşamlar.

Öncelikle hangi sebepten dolayı çıkmak istiyorsunuz, bunu belirtirsen sevinirim. Eğer herhangi bir sorun oluşturmuyorsa zaten büyük güncelleme herkese yayınladığı zaman otomatik olarak çıkacaksın Insider programından. Onun dışında Insider programı gündelik Windows kullanımını etkilemez.

Öncelikle hangi sebepten dolayı çıkmak istiyorsunuz, bunu belirtirsen sevinirim. Eğer herhangi bir sorun oluşturmuyorsa zaten büyük güncelleme herkese yayınladığı zaman otomatik olarak çıkacaksın Insider programından. Onun dışında Insider programı gündelik Windows kullanımını etkilemez.

Öyle mi dersiniz? Hocam ben bir konuyu anlatayım, ben bilgisayarda oyun oynarım oynadığım oyunlar genellikle CoD Warzone Forza gibi gibi ama bir gün yanlışlıkla Forza'yı sildim. (Game Pass'den oynuyorum) tekrar yüklediğimde ise yok açılmıyor imkanı yok açılmıyor oyun, konuda açtım ama neredeyse kimse görmedi. İnternette yazan her şeyi yaptım, sonra bir anda benimmi aklıma geldi bir yazıdamı gördüm Insider'i etkinleştirin diye. Etkinleştirdim ama sonuç aynı, bir değişiklik olmadı. Durum böyle.

@MuhammedA hocam güncelleme geldi ne yapacağım?

Ekran görüntüsü 2023-10-28 000810.png

Durum bu yeni güncelleme geldi ama indirtmiyor, ve sadece bunu indirtiyor. Ben güncellemeyi indirince gidecek bu Insider denen saçmalık ama hala bu güncelleme var birkaç gün beklersem diğer güncelleme gelir mi?

@MuhammedA hocam bir bakabilir misiniz?

Öyle mi dersiniz? Hocam ben bir konuyu anlatayım, ben bilgisayarda oyun oynarım oynadığım oyunlar genellikle CoD Warzone Forza gibi gibi ama bir gün yanlışlıkla Forza'yı sildim (Game Pass'den oynuyorum) tekrar yüklediğimde ise yok açılmıyor imkanı yok açılmıyor oyun, konuda açtım ama neredeyse kimse görmedi. İnternette yazan her şeyi yaptım, sonra bir anda benimmi aklıma geldi bir yazıdamı gördüm Insider'i etkinleştirin diye. Etkinleştirdim ama sonuç aynı, bir değişiklik olmadı. Durum böyle.

@MuhammedA hocam güncelleme geldi ne yapacağım?

Eki Görüntüle 1992763

Durum bu yeni güncelleme geldi ama indirtmiyor, ve sadece bunu indirtiyor. Ben güncellemeyi indirince gidecek bu Insider denen saçmalık ama hala bu güncelleme var birkaç gün beklersem diğer güncelleme gelir mi?

@MuhammedA hocam bir bakabilir misiniz?
Güncelleştirmeleri durdurun ve aşağıda ki rehberi uygulayın;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı