Windows 11 Insider sürüme geçince programlar silinir mi?

neXusTS

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
Windows 11 Pro kullanıyorum Geliştirici sürümüne geçmeyi planlıyorum. Geliştirici sürümüne geçerken Programlar vs siliniyor mu?

1685460000813.png

@4K KESİTLER

Windows 11 Pro kullanıyorum geliştirici sürümüne geçmeyi planlıyorum. Geliştirici sürümüne geçerken programlar vs siliniyor mu?

Eki Görüntüle 1799920

@4K KESİTLER

Insider bir kere girdiniz mi kolay kolay çıkamıyorsunuz ve evet programlar silinmez ancak Insider'den hemen çıkmak için ya format atacaksınız ya da ücüncü taraf yazılım kullanılacak.

Insider bir kere girdiniz mi kolay kolay çıkamıyorsunuz ve evet programlar silinmez ancak Insider'den hemen çıkmak için ya format atacaksınız ya da ücüncü taraf yazılım kullanılacak.

Bir sonraki RTM sürümünde geçmeyi planlıyorum Dosya Gezgini ve Copilot genel kullanıma sunulduğunda geçeceğim muhtemelen.

@4K KESİTLER Hocam Geliştirici sürümüne geçtim Güncellemeleri yaptım ama Dosya Gezgini değişmedi nedense

1685466958809.png

Yeniden başlattım Bilgisayarı ve Dosya Gezgini böyle oldu

@4K KESİTLER

1685467310248.png

Bir sonraki RTM sürümünde geçmeyi planlıyorum Dosya Gezgini ve Copilot genel kullanıma sunulduğunda geçeceğim muhtemelen.

@4K KESİTLER Hocam Geliştirici sürümüne geçtim Güncellemeleri yaptım ama Dosya Gezgini değişmedi nedense

1685466958809.png

Yeniden başlattım Bilgisayarı ve Dosya Gezgini böyle oldu

@4K KESİTLER

1685467310248.png
Sağ tık Menüsüde Gelişmiş seçeneklerde ki siyah haline döndü.

Son düzenleme:
Bir sonraki RTM sürümünde geçmeyi planlıyorum dosya gezgini ve copilot genel kullanıma sunulduğunda geçeceğim muhtemelen.

@4K KESİTLER hocam geliştirici sürümüne geçtim güncellemeleri yaptım ama dosya gezgini değişmedi nedense.

Eki Görüntüle 1800095

Yeniden başlattım bilgisayarı ve dosya gezgini böyle oldu.

@4K KESİTLER

Eki Görüntüle 1800112

Sağ tık menüsüde gelişmiş seçeneklerde ki siyah haline döndü.

Startalllback kurulu muydu eğer kuruluysa dosya gezininde böyle bir bug oluyor dev kanalında.

Bazı Insider kullanıcılarında maalesef böyle bir bug oluyormuş bu sitedeki rehber ile gelen özellikleri vivetool ile açmanız gerekecek

Teşekkürler.

Bazı Insider kullanıcılarında maalesef böyle bir bug oluyormuş bu sitedeki rehber ile gelen özellikleri vivetool ile açmanız gerekecek

Dosya Gezginini hallettim bununla ama hantal çalışıyor bende şimdi Format ile Genel sürüme geçeceğim tekrardan en iyisi nihai sürümünü beklemek olacak

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı