Çözüm Windows 11 Insider sürümünde masaüstü sorunu çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dokucan

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Windows 11 Insider sürümünde masaüstünde sorun yaşayan arkadaşlar sanırım genellikle laptop kullanıcıları. Sorunu çözmek için öncelikle adaptör ile bilgisayar bağlantısını kesin. Daha sonra masaüstü kendisine gelecektir. Ayarlardan Windows dilini Türkçe yerine İngilizce yaparsanız sorun çözülebilir. Ben bu yolu izledim ve artık masaüstü çökmüyor. Siz de bu yöntemi deneyebilir, sorununuzun çözülüp çözülmediğini yorumlara yazabilirsiniz.

Hatanın ekran görüntüsü (Fotoğraf @ArdaBay kullanıcısına aittir.) ;

Screenshot_778.png

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Windows 11 Insider sürümünde masaüstünde sorun yaşayan arkadaşlar sanırım genellikle laptop kullanıcıları. Sorunu çözmek için öncelikle adaptör ile bilgisayar bağlantısını kesin. Daha sonra masaüstü kendisine gelecektir. Ayarlardan Windows dilini Türkçe yerine İngilizce yaparsanız sorun çözülebilir. Ben bu yolu izledim ve artık masaüstü çökmüyor. Siz de bu yöntemi deneyebilir, sorununuzun çözülüp çözülmediğini yorumlara yazabilirsiniz.

Hatanın ekran görüntüsü (Fotoğraf @ArdaBay kullanıcısına aittir.) ;

Eki Görüntüle 1088161
dil değiştirme ayarını yapmasak oluyor mu ? dil değiştirirsek kalıcı çözüm mü oluyor? bi aydınlatırsanız sevinirim. Bir de diyelim ki açtınız laptop'u şarkı 99 şarja takıp 100 olunca da hata baş gösteriyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı