Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 258
  • Görüntüleme 68.784
Türkçe dil paketini kurarak dili Türkçe yaptım ama çoğu yer hâlâ İngilizce kaldı. Örneğin ayarlar sayfası, dosya gezgini gibi alanların büyük bölümü İngilizce olarak duruyor.

Merhaba güncel olarak LoT olan bu windows11 hala win11 pro ya göre daha performanslı mıdır? Ve windhawk gibi özelleştirme programlarını kullanabiliriz miyiz lOtta?

Tüm windows bende de Türkçe olmadı tam.
Açıkçası çoğu yer İngilizce kaldı.

Eski bilgisayarıma daha hafif olsun, hem de modern gözüksün diye bu sürümü kurmuştum. Bu sorun yüzünden normal Windows 11 kurmayı düşünüyorum, çünkü yıllardır ezbere bildiğim menüleri ilk defa Windows kullanıyormuş gibi arayarak bulmak zorunda kaldım.

Umarım yakın bir zamanda güncellemeler ile bu sorunu düzeltirler. Windows 10 için olan IoT LTSC 2021 sürümünde Türkçe dil desteği çok daha iyiydi.

Güncelleme:
Açılışta bir mavi ekran hatası aldım ve bunun üzerine başlangıç onarma ve güvenli modda başlatma yaptım. Bunlardan sonra sistem düzgünce açıldığında ayarlar menüsünün dilinin sonradan Türkçe olduğunu fark ettim.

Bazı kritik yerler hâlâ İngilizce.
1741877880038.png

Son düzenleme:
1742041083027.png

konuda bahsedilen her ayarı yaptım ama sadece bir sorunum var microsoft edge de mesela technopat yazdığımda hiçbir önerilen adımı göstermiyor. Sanırım yanlışlıkla bir ayarı kapattım da o ayarı nasıl açabilirim?

@erayisteya hocam ben bu yarı Türkçe yarı İngilizce sorunu çözeyim diye biraz fazla kurcaladım
Windows + r ile çalıştıra girdim lpksetup.exe komutu ile açtım oradan İngilizceyi kaldırdım ve şu an sistem başlatı ayarları hiçbir şeyi açmıyor dil olmadığı için :D cmd ile dil paketini de indirtemedim bir türlü o şekilde de olmuyor

@erayisteya hocam ben bu yarı Türkçe yarı İngilizce sorunu çözeyim diye biraz fazla kurcaladım.
Windows + r ile çalıştıra girdim lpksetup.exe komutu ile açtım oradan İngilizceyi kaldırdım ve şu an sistem başlatı ayarları hiçbir şeyi açmıyor dil olmadığı için :D CMD ile dil paketini de indirtemedim bir türlü o şekilde de olmuyor.

Türkçe yok muydu yaparken? O zaman yapabileceğiniz tek şey format.

Eki Görüntüle 2446110
Konuda bahsedilen her ayarı yaptım ama sadece bir sorunum var Microsoft Edge de mesela Technopat yazdığımda hiçbir önerilen adımı göstermiyor. Sanırım yanlışlıkla bir ayarı kapattım da o ayarı nasıl açabilirim?

Bende de öyle, ayarları biraz kurcalayın önerilerle ilgili bir ayar bulursunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı