Çözüldü Windows 11 ISO Bootx64.efi hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BurakCeylan026

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Rufus'dan Windows11 ISO USB'ye yazdım. Boottan USB yi açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Ayrıca setup dosyası açılmıyor. ISO Windows kendi sitesinden aldım. Sistem bilgilerimi ve Windows tabanımı ekledim. Çözümlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    172,2 KB · Görüntüleme: 114
  • 33.png
    33.png
    53,7 KB · Görüntüleme: 39
  • Adsız.png
    Adsız.png
    33,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba Rufus'dan Windows 11 ISO USB'ye yazdım. Boottan USB'yi açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Ayrıca setup dosyası açılmıyor. ISO Windows kendi sitesinden aldım. Sistem bilgilerimi ve Windows tabanımı ekledim. Çözümlerinizi bekliyorum.

Sanırım siz yanlışlıkla ARM64 tabanlı işlemciler için olan sürümü indirmişsiniz. Bu ISO ile deneyin büyük ihtimalle sorun çözülür.
Merhaba Rufus'dan Windows 11 ISO USB'ye yazdım. Boottan USB'yi açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Ayrıca setup dosyası açılmıyor. ISO Windows kendi sitesinden aldım. Sistem bilgilerimi ve Windows tabanımı ekledim. Çözümlerinizi bekliyorum.

Sanırım siz yanlışlıkla ARM64 tabanlı işlemciler için olan sürümü indirmişsiniz. Bu ISO ile deneyin büyük ihtimalle sorun çözülür.

Çözüm

Hocam siz ARM64 indirmişsiniz. Windows 11 23H2 ISO buradan ISO dosyasını indirip tekrar yazdırmalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı