Windows 11 kasıyor

Arkadaşlar ben anakart ve işlemci değişim sonrası PC'yi formatladım ve Windows 11'i indirdim. Beyaz tema olarak geldi, beyaz tema kullanmayı hiç sevmem o yüzden YouTube'deki yöntemlerle etkinleştirdim. Daha sonra Windows'ta ve Google de bile kasmaya başladı. Ekran kartının driverlarını falan görmemeye başladı. Tam olarak bu sebepten mi bilmem çünkü çoğu kişi zaten böyle kullanıyor. Sizce bu neden oluyor çok can sıkıyor bu 3. formatım ve hepsinde sorun aynı. SSD'ye kurdum aynı, M.2 SSD'ye kurdum yine aynı, driverlarda hata vardır dedim eski sürümünü kurdum kaç kere DDU ladım sildim, yükledim yine aynı. Sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir arkadaşlar cidden bıktım.
AtlasOS kurmayı denedin mi? ISO değildir Playbook'tur.

Eğer etkinleştirmeyi YT'den indirdiğiniz bir programla yaptıysanız virüslü olabilir, eğer keyle yaptıysanız etkinleştirmeyi ve başka bir şeyle oynamadıysanız herhangi bir sorun olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video daki keylerle yaptım hocam.

Sistem 10 isteyecek bir sistem değil ya sizin etkinleştirme yaptığınız şey zarar veriyor ya da ISO bozuk bence.
Microsoft'un istesinden kendi toolu ile diske yazdırıp (temiz olduğuna emin olduğunuz bir PCden) format atın. Etkinleştirme de şimdilik yapmayın yapacağınızda da tool kullanmayın en azından dandik bir key satın alın. O sistemleri alıp da 100 lira keye vermemek yerine bütün sistemi riske atmanıza şaşırıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videodaki keylerle yaptım hocam.

Bu videoyu ben de Windows 8.1 için olanı izleyip kullanmıştım bende bir sorun oluşturmamıştı. Bence her şeyi bırakın alın Windows 10 temiz bir ISO yazdırın USB'ye kurun Windows 10'u misler gibi.

Sistem 10 isteyecek bir sistem değil ya sizin etkinleştirme yaptığınız şey zarar veriyor ya da ISO bozuk bence.
Microsoft'un istesinden kendi toolu ile diske yazdırıp (temiz olduğuna emin olduğunuz bir PCden) format atın. Etkinleştirme de şimdilik yapmayın yapacağınızda da tool kullanmayın en azından dandik bir key satın alın. O sistemleri alıp da 100 lira keye vermemek yerine bütün sistemi riske atmanıza şaşırıyorum.
Hocam şimdi formatsız, site üzerindeki tooldan yapıcam. Bakalım.

bu video daki keylerle yaptım hocam.

Bilgisayarı bir dandik KMS serverine bağlıyor, KMS serveri ile sisteme virüs yüklenebildiğini sanmıyorum çünkü sadece Key serveri oluyorlar.
Siz yine bi format atın.
Hocam şimdi formatsız, site üzerindeki tooldan yapıcam. Bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı