Fatih_123
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Xfx Speedster swft Rx 6700XT Ryzen 5 5600x
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar, şu güncellemeleri yapmalı mıyım? Resimdeki gibi KB5063878 güncellemesinde iyice Windows 11'den soğudum; hata üstüne hata. PC sürekli kapanıyordu; ben de PC'nin sürekli kapanmasını bu güncelleme yüzünden olduğunu düşünüyorum. Gerçekten Windows 11'den soğudum, nereden bulaştım ben bu W11'e diye kendimi sorguluyorum. Neyse, bundan sonra iyice araştırmadan, forumda sormadan Windows güncelleştirmelerini yapmayacağım.
Sizce bu güncellemeleri yapmalı mıyım? Yine hata silsilesiyle karşılaşır mıyım, yine KB5063878 güncellemesi gibi mi olur? Bunu merak ediyorum. (şimdi baktım da bilgisayarı kapatırken her türlü güncelleştirmeyi yaptırıyor; “windows'u güncelleştir ve kapat”, “güncelleştir ve yeniden başlat” harici başka seçenek yok orada.) :/
Sizce bu güncellemeleri yapmalı mıyım? Yine hata silsilesiyle karşılaşır mıyım, yine KB5063878 güncellemesi gibi mi olur? Bunu merak ediyorum. (şimdi baktım da bilgisayarı kapatırken her türlü güncelleştirmeyi yaptırıyor; “windows'u güncelleştir ve kapat”, “güncelleştir ve yeniden başlat” harici başka seçenek yok orada.) :/
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: