Windows 11 KB5063878 güncellemesi yapılır mı?

Fatih_123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xfx Speedster swft Rx 6700XT Ryzen 5 5600x
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, şu güncellemeleri yapmalı mıyım? Resimdeki gibi KB5063878 güncellemesinde iyice Windows 11'den soğudum; hata üstüne hata. PC sürekli kapanıyordu; ben de PC'nin sürekli kapanmasını bu güncelleme yüzünden olduğunu düşünüyorum. Gerçekten Windows 11'den soğudum, nereden bulaştım ben bu W11'e diye kendimi sorguluyorum. Neyse, bundan sonra iyice araştırmadan, forumda sormadan Windows güncelleştirmelerini yapmayacağım.

Sizce bu güncellemeleri yapmalı mıyım? Yine hata silsilesiyle karşılaşır mıyım, yine KB5063878 güncellemesi gibi mi olur? Bunu merak ediyorum. (şimdi baktım da bilgisayarı kapatırken her türlü güncelleştirmeyi yaptırıyor; “windows'u güncelleştir ve kapat”, “güncelleştir ve yeniden başlat” harici başka seçenek yok orada.) :/

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (38).png
    Ekran Görüntüsü (38).png
    468,6 KB · Görüntüleme: 21
  • Ekran Görüntüsü (39).png
    Ekran Görüntüsü (39).png
    342,5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, şu güncellemeleri yapmalı mıyım? Resimdeki gibi KB5063878 güncellemesinde iyice Windows 11'den soğudum; hata üstüne hata. PC sürekli kapanıyordu; ben de PC'nin sürekli kapanmasını bu güncelleme yüzünden olduğunu düşünüyorum. Gerçekten Windows 11'den soğudum, nereden bulaştım ben bu W11'e diye kendimi sorguluyorum. Neyse, bundan sonra iyice araştırmadan, forumda sormadan Windows güncelleştirmelerini yapmayacağım.

Sizce bu güncellemeleri yapmalı mıyım? Yine hata silsilesiyle karşılaşır mıyım, yine KB5063878 güncellemesi gibi mi olur? Bunu merak ediyorum. (şimdi baktım da bilgisayarı kapatırken her türlü güncelleştirmeyi yaptırıyor; “windows'u güncelleştir ve kapat”, “güncelleştir ve yeniden başlat” harici başka seçenek yok orada.) :/

Yüklemeyin SSD çökertiyor.

Yüklemeyin SSD çökertiyor.
Ama sorun da şu ya seve seve ya da seve seve güncelleyeceksin diyor Microsoft. Bilgisayarı güncelleştir ve yeniden başlat, güncelleştir ve kapat harici bir seçenek yok sadece bilgisayarı kapatma seçeneği yok işte sanırım bu işin sonu güncellemeyi kurmak olacak ulan Microsoft senin saçma sapan güncellemelerini kurmak istemiyorum

Ama sorun da şu ya seve seve ya da seve seve güncelleyeceksin diyor Microsoft. Bilgisayarı güncelleştir ve yeniden başlat, güncelleştir ve kapat harici bir seçenek yok sadece bilgisayarı kapatma seçeneği yok işte sanırım bu işin sonu güncellemeyi kurmak olacak ulan Microsoft senin saçma sapan güncellemelerini kurmak istemiyorum.

https://download.microsoft.com/down...9cd-4275-8c95-1be17bf70b21/wushowhide.diagcab buradan güncellemeyi engelleyebilirsiniz.

Kb5063878 değil Kb5064401 ve kb5065426 olacak soru da yanlışlık olmuş bu güncelleme hatalı mı?

Düzeltme* soruda Kb5063878 demişim hata olmuş orada, ben kb5064401 ve kb5065426 güncellemesini yaptım sorum şu bu güncelleme güvenilir mi pc de sorun çıkartır mı?

Bu güncellemeyi hemen silin çünkü KB5063878 güncellemesi büyük dosyaları indirmeye çalıştığınız zaman ssdinizi kullanılmaz hale getirir.
Kb5064401 ve kb5065426 olacaktı bu güncellemeler güvenilir mi sorun çıkartır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı