Anonim-881576
Decipat
@Damon Salvatore Sağlam Lisans'dan alabilirsin, ben de oradan aldım yıllardır kullanıyorum. Attığın link zaten oem.
Hayır efendim, bu para tam olarak ödeniyor. 8000 TL (hatta daha fazlası) onlara ödeniyor, Microsoft da 100, 1000 vs. anahtar yolluyor. Onlar da bir kısım karı da üstüne ekleyerek bize satıyorlar. Bu şekilde ucuza anahtar elde ediyoruz. Alan memnun, satan memnun.
Olayı bu şekilde toz pembe görmeniz şaşırtıcı
@Romeo from MCSM Ücretsiz aktif edilenlerin nasıl bir garantisi oluyor?
ben windows 10'u aktive ettim normal çalışıyor@Romeo from MCSM Ücretsiz aktif edilenlerin nasıl bir garantisi oluyor?
Vallahi ben pazar yerlerindeki en ucuz ilanı alıyorum lazım olunca. Sorun da yaşamadım. 35 TL'ye almıştım en son Trendyol'dan.
Öyle değil, şu anda @Damon Salvatore son kullanıcı yani örn; ASUS, MSI yetkili satıcısı veya bir çalışanı değil son kullanıcı bu yüzden yasal değil.İkisi de yasal zaten. Biri üreticiye, biri son kullanıcıya satılıyor.
Öyle değil, şu anda @Damon Salvatore son kullanıcı yani örn; ASUS, MSI yetkili satıcısı veya bir çalışanı değil son kullanıcı bu yüzden yasal değil.
İlgili video:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.