Windows 11 kullanırken ki deneyimlerim

Laptop kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yüklemeden önce açıkçası korkuyordum. Masaüstünün gelmeme sorunu falan varmış galiba. Ama ben yaşamadım. Stabilliği olsun performansı olsun gayet iyi şu anda. Sadece Minecraft oyununda 20FPS kadar kayıp yaşadım.

Insider programında geliştirme kanalına katılıyorsunuz değil mi? Beta kanal olmaması gerekiyor.
Öyle demeyin, hibrit çekirdekler ve DirectX 13 olayı çok sağlam olacak.

Insider programında geliştirme kanalına katılıyorsunuz değil mi? Beta kanal olmaması gerekiyor.

Öyle demeyin, hibrit çekirdekler ve DirectX 13 olayı çok sağlam olacak.
Evet hocam beta kanalındayım. Güncelleme bende indirilmiş durumda ama eksik indirilmiş sanırım. ISO üzerinden kurarsam sıkıntı olmaz sanırım.

Evet hocam beta kanalındayım. Güncelleme bende indirilmiş durumda ama eksik indirilmiş sanırım. ISO üzerinden kurarsam sıkıntı olmaz sanırım.
Hocam beta kanalında olduğunuz için zaten tam kurulum yapmıyor. Geliştirme kanalına girmeniz lazım.

Hocam beta kanalında olduğunuz için zaten tam kurulum yapmıyor. Geliştirme kanalına girmeniz lazım.
Hocam özür dilerim dalgınlığıma gelmiş developer channeldayım.

Hocam özür dilerim dalgınlığıma gelmiş developer channeldayım.

O zaman ISO ile kurun. Lakin garantisini veremem. Bazı arkadaşlar güncelleme aldıklarını bildirmişti. Karar sizin.

O zaman ISO ile kurun. Lakin garantisini veremem. Bazı arkadaşlar güncelleme aldıklarını bildirmişti. Karar sizin.
Ben zaten daha önce kurmuştum ancak kurtarma yerinden geri döndüm. Sonra tekrar indireyim dedim indirmeden direk yükleniyor dedi sanırım o kısımda bir bug oluştu.

Ben zaten daha önce kurmuştum ancak kurtarma yerinden geri döndüm. Sonra tekrar indireyim dedim indirmeden direk yükleniyor dedi sanırım o kısımda bir bug oluştu.

Anlıyorum. Ya da en kötü ihtimalle Microsoft tarafından sunulacak olan tam sürümü bekleyin.
Şarjda bu sorunu yaşayanlar mı dersiniz. Daha neler neler. Millet kapış kapış indirdi lakin sonuçlarını bilemedi. Bizim halkımızın genel huyudur zaten.

Benim laptopun bataryası yok. Ondan bu sorunu yaşamadım demek ki. Ama windows 10 a göre daha stabil çalışıyo bende. Yine de tam sürümü beklemek mantıklı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…