Windows 10'dan direkt Update ile Windows 11'e güncelleyebilme şansı var diye demiştim aslında tabi 23H2'yi de deneyebilirsiniz sonuçta denemek parayla değil ama bence o da aynı hatayı verecek.
Windows 10'dan direkt Update ile Windows 11'e güncelleyebilme şansı var diye demiştim aslında tabii 23H2'yi de deneyebilirsiniz sonuçta denemek parayla değil ama bence o da aynı hatayı verecek.
Güncelleme ile kalıntı olmasın diye düşündüm ama yapıyorum hocam çılgınlığı yalnız hocam galiba Windows ISO'su sadece Ventoy ile yazabiliyorum 23H2 isouyu yazmayı deneyince özel işlem gerektirir dedi bir sayfaya attı sanırım Ventoy deneyeceğim.
Güncelleme ile kalıntı olmasın diye düşündüm ama yapıyorum hocam çılgınlığı yalnız hocam galiba Windows ISO'su sadece Ventoy ile yazabiliyorum 23H2 isouyu yazmayı deneyince özel işlem gerektirir dedi bir sayfaya attı sanırım Ventoy deneyeceğim.
WoeUSB-ng is a simple tool that enable you to create your own usb stick windows installer from an iso image or a real DVD. This is a rewrite of original WoeUSB. - WoeUSB/WoeUSB-ng
github.com
Bu yazılım ya da Fedora'nın içindeki Media Writer ile yazmayı deneyin bence.
WoeUSB-ng is a simple tool that enable you to create your own usb stick windows installer from an iso image or a real DVD. This is a rewrite of original WoeUSB. - WoeUSB/WoeUSB-ng
github.com
Bu yazılım ya da Fedora'nın içindeki Media writer ile yazmayı deneyin bence.